Page 2151 of 3573 FirstFirst ... 115116512051210121412149215021512152215321612201225126513151 ... LastLast
Threads 43001 to 43020 of 71447

Forum: Multimedia Software

The place for your multimedia software questions: everything about using software for audio, video and image editing, display, or viewing and listening. This is also the place for Mythbuntu, or for MythTV installed in a flavour of Ubuntu. There is a dedicated sub-forum for Ubuntu Studio. All video and sound card, and other hardware inquiries, should go to the Hardware section.

Sub-Forums Threads / Posts  Last Post

  1. Support for Mythbuntu.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Threads: 13,185
    • Beans: 78,752
  1. Sticky Thread Sticky: [SOLVED] Sound troubleshooting

    Started by mörgæs, November 23rd, 2011
    26 Pages
    1 2 3 ... 26
    sound 17 Attachment(s)
    • Replies: 253
    • Views: 171,350
    January 6th, 2017 Go to last post
  1. [ubuntu] streaming rates

    Started by ub9876, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 264
    October 10th, 2009 Go to last post
  2. [ubuntu] MP3 player order of play

    Started by Robbyx, October 9th, 2009
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,416
    October 10th, 2009 Go to last post
  3. [ubuntu] headphones

    Started by Cruuncher, October 10th, 2009
    • Replies: 1
    • Views: 307
    October 10th, 2009 Go to last post
  4. [ubuntu_studio] No sound. Alsa-Utils wont restart properly....

    Started by djwkd, October 3rd, 2009
    alsa-utils, beta, no sound
    • Replies: 2
    • Views: 1,523
    October 10th, 2009 Go to last post
  5. [ubuntu] No Audio after Realplayer Installation

    Started by sansal54, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 311
    October 10th, 2009 Go to last post
  6. [ubuntu] Audio sounds scratchy

    Started by Apu85, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 303
    October 10th, 2009 Go to last post
  7. [all variants] How to watch streaming video made for WMP?

    Started by dodle, October 10th, 2009
    internet, mplayer, television, webtv, wmp 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 680
    October 10th, 2009 Go to last post
  8. [ubuntu] remote for media center and questions about setup

    Started by boards-of-canada, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 221
    October 10th, 2009 Go to last post
  9. [ubuntu] why repos only digikam 0.10 when site had 1.0 (beta 4)?

    Started by Ascenti0n, September 27th, 2009
    digikam f-spot
    • Replies: 1
    • Views: 516
    October 10th, 2009 Go to last post
  10. [ubuntu] Convert AAC to mp3 and keep tags

    Started by Jssizzle, October 9th, 2009
    • Replies: 2
    • Views: 673
    October 10th, 2009 Go to last post
  11. [ubuntu] Always the wrong default audio codec

    Started by iranai, October 10th, 2009
    ac3, audio, codec, s/pdif, smplayer
    • Replies: 0
    • Views: 824
    October 10th, 2009 Go to last post
  12. [SOLVED] Dazzle output black and white!

    Started by kvarley, October 9th, 2009
    black, creator, dazzle, video, white 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 1,362
    October 10th, 2009 Go to last post
  13. [ubuntu] Make the startx terminal full screen?

    Started by abeisgreat, April 17th, 2009
    • Replies: 3
    • Views: 6,791
    October 10th, 2009 Go to last post
  14. Question [ubuntu] Nvidia: Change TV-out standard to pal

    Started by cyrus_the_virus, October 10th, 2009
    nvidia, pal, tv-out
    • Replies: 0
    • Views: 1,462
    October 10th, 2009 Go to last post
  15. [ubuntu] media players

    Started by vatsagaurav007, October 10th, 2009
    • Replies: 1
    • Views: 336
    October 10th, 2009 Go to last post
  16. [ubuntu] Amarok 2.0 Beta 3 (amarok-kde4) can't play audio

    Started by QuacoreZX, November 8th, 2008
    • Replies: 5
    • Views: 1,445
    October 10th, 2009 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 596
    October 10th, 2009 Go to last post
  17. [ubuntu] Problem with totem player

    Started by fazeel, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 356
    October 10th, 2009 Go to last post
  18. [kde] Amarok 1.4 Not Building Collection

    Started by jman82s, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 280
    October 10th, 2009 Go to last post
  19. [SOLVED] A good fix for Nautilus?

    Started by onespeedbiker, October 10th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 288
    October 10th, 2009 Go to last post

Page 2151 of 3573 FirstFirst ... 115116512051210121412149215021512152215321612201225126513151 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •