PDA

View Full Version : [other] Gazelle Value Celeron option



articpenguin
July 25th, 2008, 07:51 PM
is it true the celeron t1400 has 512MB of L2 cache or is it a typo?

thomasaaron
July 25th, 2008, 08:05 PM
Good eye. Thanks much. It's been changed.
Should have been kB.

darkknight045
July 25th, 2008, 08:12 PM
Actually its:

Celeron Dual Core T1400 1.73 GHz 533 MHz FSB 512 KB L2
:-?

darkknight045
July 25th, 2008, 08:16 PM
And I'm just a few minutes late on the uptake....

articpenguin
July 25th, 2008, 10:24 PM
I had a feeling it was a typo since celerons are always low end.