PDA

View Full Version : Warcraft 3 BattleNet with wine



Diod
November 4th, 2005, 10:16 PM
Hello, im trying to play on battlenet in WC3 with wine, but i am failing to do so :/
I have followed the instructions on Wine HQ(http://appdb.winehq.org/appview.php?versionId=1177), but it doesnt seem to work.
It keeps saying:
Connecting to Battle.net
Initiating connection to Battle.net

Could someone help me, please?

daller
December 1st, 2005, 05:05 PM
Hello, im trying to play on battlenet in WC3 with wine, but i am failing to do so :/
I have followed the instructions on Wine HQ(http://appdb.winehq.org/appview.php?versionId=1177), but it doesnt seem to work.
It keeps saying:
Connecting to Battle.net
Initiating connection to Battle.net

Could someone help me, please?

Are you sure this is a wine-issue?

...do you have the ports for battlenet open? (through your router, or whatever...)

mokmoki
June 28th, 2007, 01:58 AM
i am having the same problem... i have all my ports forwarded by my router, but still i cant connect to battle net

Phrellex
October 13th, 2007, 05:00 AM
Wine version 0.94.6 does not allow Battlenet to work on Warcraft 3 due to some bug, resulting in a paused connecting message. Downgrade to version 0.94.5 and it should work, or wait till the problem has been corrected in a later version of Wine.

iMerlin
June 29th, 2008, 07:17 PM
Experiencing the same problem with the latest patch and v1 of Wine.

Do you happen to have the ID on that bug?