PDA

View Full Version : [ubuntu] tomcat problem



mitjab
June 9th, 2008, 02:20 PM
root@server:/usr/local/apache-tomcat-4.1.34/conf# /etc/init.d/tomcat restart
Using CATALINA_BASE: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34
Using CATALINA_HOME: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34
Using CATALINA_TMPDIR: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34/temp
Using CATALINA_OUT: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34/logs/catalina.out
Using JAVA_HOME: /usr/lib/jvm/java-1.5.0-sun
Catalina.stop: java.net.ConnectException: Connection refused
java.net.ConnectException: Connection refused
at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)
at java.net.PlainSocketImpl.doConnect(PlainSocketImpl .java:333)
at java.net.PlainSocketImpl.connectToAddress(PlainSoc ketImpl.java:195)
at java.net.PlainSocketImpl.connect(PlainSocketImpl.j ava:182)
at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.j ava:366)
at java.net.Socket.connect(Socket.java:520)
at java.net.Socket.connect(Socket.java:470)
at java.net.Socket.<init>(Socket.java:367)
at java.net.Socket.<init>(Socket.java:180)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.stop(Catalina .java:527)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.execute(Catal ina.java:347)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.process(Catal ina.java:129)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstr ap.java:150)
Using CATALINA_BASE: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34
Using CATALINA_HOME: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34
Using CATALINA_TMPDIR: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34/temp
Using CATALINA_OUT: /usr/local/apache-tomcat-4.1.34/logs/catalina.out
Using JAVA_HOME: /usr/lib/jvm/java-1.5.0-sun



what is wrong with this?

thx

mitjab
June 9th, 2008, 11:47 PM
any idea?

sgordon
June 13th, 2008, 01:49 PM
Hi

Quick thought, is Tomcat actually running??

Since you are using 'restart', the first thing it tries to do is 'stop' Tomcat, which you can see from the error stacktrace. The lower part of your log looks like Tomcat starts up afterwards ok!

What is the problem you are actually having, since the log itself isn't an issue in itself?

Si