PDA

View Full Version : [ubuntu] Wirless Easy Question!



4n4lys1s
June 4th, 2008, 12:09 AM
If I can get Wireless, do I need to have the information for the Router? Say I was at McDonalds or a Library, would I need the Router information, or does it automatically set up like in Windows Vista, which I had previously? Please help me out here!

BlahMan_of.Doom
June 4th, 2008, 12:11 AM
Well, you can scan for networks. And then connect to it.

It doesn't autoconnect like Vista, but it will after you connect to that network once.

zhanglini
June 4th, 2008, 12:14 AM
I don't think you are supposed to, the only thing you would need is the password.
But in the wireless world, anything could happen. Like I can't hook up with my own router under XP, and have to steal my neighbour's. But somehow under Hardy, I can connect to my router just fine.
Go figure...