PDA

View Full Version : [all variants] Vidalia in Hardy?



mocha
May 8th, 2008, 04:47 AM
How do you compile Vidalia in Hardy. I followed the instructions on the Vidalia page but I still have a dependancy problem. After running cmake I get:



CMake Error: This project requires some variables to be set,
and cmake can not find them.
Please set the following variables:
QT_QT_INCLUDE_DIR (ADVANCED)

Can anyone help? Thanks.

aashay
June 25th, 2008, 05:36 PM
How do you compile Vidalia in Hardy. I followed the instructions on the Vidalia page but I still have a dependancy problem. After running cmake I get:



CMake Error: This project requires some variables to be set,
and cmake can not find them.
Please set the following variables:
QT_QT_INCLUDE_DIR (ADVANCED)

Can anyone help? Thanks.

You can install it from the following repositories


#Vidalia
deb http://ppa.launchpad.net/adnarim/ubuntu hardy main
deb-src http://ppa.launchpad.net/adnarim/ubuntu hardy main
The program itself stops responding at startup, atleast for me. Try it out if you want to

Dr Small
June 25th, 2008, 08:56 PM
I always just install tor and privoxy. Works just as good ;)

mriedel
July 12th, 2008, 03:29 PM
You can install it from the following repositories


#Vidalia
deb http://ppa.launchpad.net/adnarim/ubuntu hardy main
deb-src http://ppa.launchpad.net/adnarim/ubuntu hardy main
The program itself stops responding at startup, atleast for me. Try it out if you want to

What/whose repositories are those?

QCompson
July 17th, 2008, 04:56 PM
You can install it from the following repositories


#Vidalia
deb http://ppa.launchpad.net/adnarim/ubuntu hardy main
deb-src http://ppa.launchpad.net/adnarim/ubuntu hardy main
The program itself stops responding at startup, atleast for me. Try it out if you want to

I have the same problem. Vidalia GUI freezes at startup. Hardy 64bit here. Anyone know of a solution?

Jitz0722
July 18th, 2008, 01:09 AM
Vidalia stops responding,

If I sudo Vidalia it gets further but then complains that .tor is owned by someone other than root??

How should user permissions and such be setup to use Vidalia with Ubuntu??

mihai.ile
December 22nd, 2008, 10:53 PM
about the freezing bug in https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/110666 comment 8 there is a fix.
I tested under 8.10 and it works!
downlodaded from http://packages.ubuntu.com/jaunty/vidalia in thebottom you have download for 64bit or i386 deb.