PDA

View Full Version : Fullscreen issues



dethredic
April 10th, 2008, 01:20 AM
Ok whenever I open up WC3 (the only full screen app I use) it cover the whole screen, except the pannels at the top and bottom remain there, and I can interact with them. It is like the game tries to be full screen within then pannels. I have not had this problem before.

using a virtual desktop doesn't help.

dethredic
April 11th, 2008, 12:53 PM
??

Hobo Joe
April 11th, 2008, 01:59 PM
Set the game to windowed mode(But still at the resolution you want), then set a key for 'set fullscreen' with your window manager.(System > Preferences > Keyboard).

Then, just launch the game and hit the hotkey and it should work.