PDA

View Full Version : Automatix and Gutsy



Dipper
September 28th, 2007, 04:23 PM
Does anyone know how to get Automatix to work in Gutsy? What's the trick?

s57nev
September 28th, 2007, 04:33 PM
Q: When will A/X2 be available for Gutsy Gibbon, ver. 7.10?
A: A week before its final release. Spread the word around if anyone asks.

bruce89
September 28th, 2007, 04:35 PM
Does anyone know how to get Automatix to work in Gutsy? What's the trick?

Don't install it if you value non-breakage.

OoooMatron
September 28th, 2007, 05:42 PM
Don't install it if you value non-breakage.

I think if the thread starter is using Gutsy then that person is fully aware of the debate about automatix. No need to turn this into an "automatix breaks your computer" thread.

plun
September 28th, 2007, 05:51 PM
Does anyone know how to get Automatix to work in Gutsy? What's the trick?

Why use that junk...:confused:

Menu Applications > Add/Remove

Or Synaptic... System>Administration

:)

jtbl
September 28th, 2007, 05:52 PM
Information about Automatix for Gutsy can be found on the Automatix Forums.
http://www.getautomatix.com/forum/index.php?showtopic=1558

Information about whether or not Automatix breaks systems is also included in this thread.

ba5e
September 28th, 2007, 05:54 PM
I used to always use Automatix....but I heard real bad stuff about it recently! You will not get support in certain places if you have used it...it messes up the distro

Technoviking
September 28th, 2007, 06:01 PM
I'm closing this thread. The question has been answer and there is no need for any extra pro/anti Automatix threads.

Mike