PDA

View Full Version : Rasmol



ashvala
August 4th, 2007, 09:42 AM
How do I use Rasmol?

LaserJock
August 5th, 2007, 04:04 AM
Rasmol isn't the most intuitive app ever. You can get the command line options by running man rasmol in a terminal. Generally you do something like rasmol molecul.pdb .

-LaserJock

Arschbohrung
April 17th, 2009, 11:37 PM
Hi

Can anyone help me install RasMol2.7.4 on my Hardy-Heron please. I edited the "Imakefile" for pixel depth and tried to compile but I am getting error in line 220 saying missing seperator. Any help would be appreciated.

Many thanks