PDA

View Full Version : stopmotion



drakebahamut
March 23rd, 2007, 12:32 AM
my stopmotion program stoped working can some body help?

MetalMusicAddict
March 23rd, 2007, 12:43 AM
You really need to outline your issue better than that.

drakebahamut
March 23rd, 2007, 12:47 AM
well this was my first post so sorry but i have stopmotion on my comp and when i try to load it it appears for a sec and then disappears. i tried reinstating it but that did not work.

lnostdal
March 23rd, 2007, 01:15 AM
try starting it from the console and see if any message is printed there (it might give some hints about why the program terminates)

edit: this thread probably doesn't belong in this forum by the way

Killtown
June 1st, 2007, 08:24 PM
i have stopmotion on my comp and when i try to load it it appears for a sec and then disappears. i tried reinstating it but that did not work.
The same thing just happened to me. Is there a fix for this?

the_master
June 20th, 2007, 07:40 PM
Stopmotion stoped working for me also. When i open it in a terminal i get this output.


Segmentation fault (core dumped)

the_master
June 23rd, 2007, 10:54 PM
I installed the new version here (http://developer.skolelinux.no/info/studentgrupper/2005-hig-stopmotion/index.php?side=3) and it fixed it and added a gimp option.