PDA

View Full Version : Forum Down Often Why?



jkvv_1973
October 24th, 2006, 03:38 PM
Just wondering from time to time this forum site is unresponsive...like its going to timeout...Im assuming its a busy site...:confused: lag lag

PriceChild
October 24th, 2006, 03:43 PM
*moves thread*
I've not noticed any slowdowns lately, are you sure it isn't your internet connection?

You've got to remember that there are almost 200,000 registered users on this site. There is normally almost 1000 of these online, and then there's about 5 times that many "Guests"

Its fine for me... I'm on a 10Mbps connection so i'd notice a slowdown if it were the server's fault.

Pricey

jkvv_1973
October 24th, 2006, 04:19 PM
@ work and @ home...both are cable internet connections...I would click on submit posting and....................firefox would still try and try....

I quit/restart firefox...and still the same...I assume the site is down...happens too often hence my posting

note:this happens in windows and in Ubuntu

jkvv_1973
October 24th, 2006, 04:55 PM
it happened again!!!!20 mins](*,) of my life lost....

PriceChild
October 24th, 2006, 04:57 PM
20 minutes of downage on ubuntuforums.org ?

That is DEFINATELY you.

I've been modding along fine here.

jkvv_1973
October 24th, 2006, 08:04 PM
http://www.ubuntu.com/community/forums


I have this link bookmarked...as a shortcut to the forums...

I keep clicking on it...no response...why?:confused:


got a new linkage to forum...Ill test it...:twisted:

PriceChild
October 24th, 2006, 10:28 PM
Why dont' you use http://ubuntuforums.org instead?

I would contact your internet provider concerning the problem.

jkvv_1973
October 25th, 2006, 03:29 AM
I was trying that to
o...Im in the USA and your in the UK...I guess ...

I did try that link too...but it did the same thing...all the other sites worked fine...

oh well...times wasting...will try to depend on that new link you suggested though...will give you updates tanx

qamelian
October 25th, 2006, 03:33 AM
No, problem here. I've been in and out of the forums for most of the last 5 hours without a hiccup.

jkvv_1973
October 25th, 2006, 09:21 PM
Happened again...today...1x...20 mins cant get in forums

eastcoast USA

ubuntu-geek
October 25th, 2006, 09:50 PM
Not sure what to tell ya man.. Its been fine here no issues what so ever. Do a traceroute to the domain one and post the results. When you cant access the forums can you access ubuntu.com?

orb9220
October 26th, 2006, 01:59 PM
Yep it is your provider not ubuntu.

jkvv_1973
October 26th, 2006, 08:36 PM
thanks alot guys...must be the providers...Verizon and Cox...just needed a guy from the USA to confirm...

yes I can access Ubuntu.com easily...

Update.
Clicked on ubuntuforums.org and left for lunch came back 2hrs later and still trying to load the page...


got here by accessing the link in community forums...gah