PDA

View Full Version : Repository problem?



sergt75
December 28th, 2018, 07:16 PM
faced the same problem .... help pliz
firm and brand UPS ELLIPSE 1000 USBS DIN
https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=825601

sergt75
December 29th, 2018, 07:20 AM
guys help maybe someone has the manual and files!

sergt75
December 29th, 2018, 10:38 AM
I'm afraid I can't defeat him!
advise what to put? just need to turn off the server after 10 minutes if the light is not given and included a server when given!! thanks in advance

QIII
December 29th, 2018, 11:03 AM
Did you follow the suggestions in the original thread? That was from 2008 and I would be quite surprised if anything there did anything more than cause further problems.

What release of Ubuntu are you using? What are your hardware specs? What have you done and what behavior have you observed?

Please don't say "It didn't work". That gives us nothing to work from. Did you do anything in the terminal? What exact commands did you issue? What were the exact results?

sergt75
December 29th, 2018, 02:41 PM
characteristics of the power supply unit
output +3.3v +5v +12v -12v +5usb
max (A) 15a 25A 18A 1A 2A

+3.3v and +5v combineded power 140W max

sergt75
December 29th, 2018, 02:55 PM
from the beginning, the repository is not working, I downloaded from another place psplinuxv2_0.bin (hopefully that's it) and tried to install it

Personal Solution Pac - Installer for Unix
--------------------------------------------
Copyright � 2004 MGE UPS SYSTEMS
http://www.mgeups.com
--------------------------------------------
Extracting archive... please wait.
tail: cannot open '+87' for reading: No such file or directory


gzip: stdin: not in gzip format
tar: This does not look like a tar archive
tar: Exiting with failure status due to previous errors
Done.
psplinuxv2_0.bin: 77: cd: can't cd to solpac*/install/*
psplinuxv2_0.bin: 78: psplinuxv2_0.bin: ./setup: not found