PDA

View Full Version : Skype 4.0FJorald
September 14th, 2012, 09:50 PM
Hi , Kam instaluar versionin e ri te skype (4.0) .
Problemi esht ky: kur shkruaj user the password me del ky mesazh ("Errore I/O disco").

Nese provoj nga terminal ("sudo skype " ) hapet normalisht por pasi e mbyll terminalin mbyllet dhe skype. :mad::mad::mad:

alket
September 15th, 2012, 12:50 PM
FJorald

Krijo nje fajll ne desktop
dhe shkruaj ne te


gksudo skype

Ruaj fajllin, pastaj kliko me te djathten dhe Properties > Permissions dhe ne fund e ke "Allow Executing file as program"

Pataj kur deshiron te hapesh skype kliko ne fajll dhe pastaj kliko RUN.

Me te mira

FJorald
October 18th, 2012, 05:16 PM
THANks