PDA

View Full Version : VirtualBoxFJorald
May 24th, 2012, 09:17 PM
Pershendetje , Per te provuar versionin e fundit te Kubuntu (KDE) e kam instaluar ne VirtualBox por instalimi nuk kompletoej !Dhe hasa disa ne shut down e sistemit!!
Une perdor Xubuntu (XFCE) !!
Cili mund te jet problemi ??

alket
May 25th, 2012, 08:07 AM
A ka mundesi me shume detaje, cfar errori ? , a ishte ne instalimin virtualbox apo kde ?

FJorald
May 25th, 2012, 01:27 PM
Problemi duhet te jet ne versinin virtualbox , sepse ne virtualbox ne Windows funksionon!