PDA

View Full Version : [ubuntu] 11.04 Search Engine Google



GiuHei3u
March 8th, 2012, 10:16 PM
I have used Google Search Engine till couple of months ago. Presently using Yahoo Search and today when I started to type a name of a previous search in the search engine window at the top right of Firefox and hit enter I noticed at the bottom left corner of the browser that the search was being conducted by Google.
I tried other names to be searched but they were conducted by Yahoo. What would cause this behavior?

Could this certain name searched have been previously searched by the google engine and it now defaults to that? If so how do I erase the 'memory' of all my searches that come up when using the top right search engine window?

thank you

Jon Monreal
March 9th, 2012, 05:08 AM
You might try deleting the cache using these instructions (http://support.mozilla.org/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cachehttp://support.mozilla.org/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache). If that doesn't work, please feel free to let us know.

rattskjelke
March 9th, 2012, 08:54 PM
What I would try first if you haven't customized your search engines or don't mind redoing them, and clearing the cache didn't work, is to select Manage Search Engines... from the dropdown list and click Restore Defaults.