PDA

View Full Version : [ubuntu] MythTV and Hauppauge HVR-1250 not working?



JD32
May 26th, 2011, 03:03 AM
So ive been doing alot of reading (and yes ive searched all i can before asking) but i cant seem to get my HVR-1250 card working with mythTV, my system see's it but i cant get myth TV to recognize it? it doesnt come up in the "probed info" in the backend, do i have to just plug in the right info and not worry about that or what?

sudo lshw -C multimedia output:



*-multimedia
description: Multimedia video controller
product: Hauppauge Inc. HDPVR-1250 model 1196
vendor: Conexant Systems, Inc.
physical id: 0
bus info: pci@0000:02:00.0
version: 04
width: 64 bits
clock: 33MHz
capabilities: pciexpress pm vpd msi bus_master cap_list
configuration: driver=cx23885 latency=0
resources: irq:17 memory:fe800000-fe9fffff



ubuntu 10.04 32 bit
AMD Atholon dual core

wolfen69
May 26th, 2011, 04:52 AM
I know that during setup, you need to choose the correct firmware from a pull down menu.

JD32
May 26th, 2011, 06:10 PM
I know that during setup, you need to choose the correct firmware from a pull down menu.

What setup? in MythTV or setup for the actually card?... when i plugged it in there was no setup?

wolfen69
May 26th, 2011, 06:45 PM
What setup? in MythTV or setup for the actually card?... when i plugged it in there was no setup?

In the MythTV setup.

poe503
May 27th, 2011, 06:45 PM
Have you seen my tutorial? http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1648472 (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1648472)

Is your card recognized in the manner I have described?