PDA

View Full Version : [ubuntu] sound not giving a proper output



DR AMD
February 11th, 2011, 11:02 PM
hello ubuntu teams,
please help me on fixing this problem with sound on my pc
my device is >>full aricle :
http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12145_na/12145_na.HTML
I am modell : PT014AA#ABA

sound was working before on the same version on ubuntu... but after reinstalling it >>>it stoped wprking although I make no changes,adding priveledges to my account...my system is up to date.

I am roughly new on Linux and not actually know what to do...

please help me quickly

just tell me any information you need to know to fix this problem..

thanks ........

DR AMD
February 12th, 2011, 02:14 AM
IS no there are any replay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xtremethegreat1
February 12th, 2011, 09:15 AM
After reinstalling what?

DR AMD
February 12th, 2011, 03:06 PM
thanks for your replay..

I installed firstly Ubuntu 10.10 on my PC for testing and to see if it is compatible with me... it works very fine. then i re-installed fresh copy of Ubuntu again on my desk for permenant use

unfortunately i found that every thing is right except that no sound being heard from my speaker although the hardware drive was installed correctly

problem is NO sound .... I tried many methods on forums but I fail to continue right on it because of being a new on Linux ...

Please would you kindly help me on fix this problem>>>>

cascade9
February 12th, 2011, 03:48 PM
Check the mixer to see if sound is muted. ;)