PDA

View Full Version : si instalohet drejtshkimi i shqipes ne openoffice?rrad12
November 8th, 2010, 01:49 PM
bera dowload te programit drejtshkrimor te shqipes per openoffice por nuk e instalova dot sepse pas zbritjes se tij me skedarin ooo_albanian_dict_1.6.2.oxt nuk ndodhte ajo qe thuhej ne faqen nga e mora se "Zakonisht ecuria e instalimit tė fjalorit fillon automatikisht menjėherė pas shkarkimit te tij"

u mundova edhe me packet manager, por perseri nuk munda dot... nuk e di por instalimi i programeve qenka pak i veshtire nese nuk i permban Sofware Manager?

ajeje2
November 11th, 2010, 12:03 AM
cili eshte linku i file-it?
pasi edhe une do ta doja dicka te tille :)

rrad12
November 24th, 2010, 10:16 AM
linku eshte
http://www.shkenca.org/content/view/69/37/

dhe me fal per vonesen

rrad12
November 24th, 2010, 12:55 PM
ketu e gjeta zgjidhjen ,

http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?p=364#p364

KL_72_TR
December 26th, 2010, 02:59 AM
linku eshte
http://www.shkenca.org/content/view/69/37/

dhe me fal per vonesen
Mund te shkoje edhe ne OpenOffice.org: http://extensions.services.openoffice.org/en/project/dict-sq
Happy LINUX everybody :D