PDA

View Full Version : [xubuntu] Upgrade to v10.04 and now no wireless



bigtel
November 4th, 2010, 08:57 AM
I have just done a double upgrade from version 8 to 9 and then to 10.04 LTS running as Xubuntu.

I have a 3com wireless network card which has always worked in the past but just will not flicker into life now.

Does anyone know a fix for this? (Bearing in mind I can not now connect to the internet from that PC.)

I also am having real problems with the running of the laptop now. I am having messages coming up about being unable to mount certain drives and the whole laptop is 'hanging' and I am having to power down in order to restart.

Any help would be appreciated here.

Thanks.

P4man
November 4th, 2010, 11:22 AM
Can you boot a livecd and see if everything works there? If you upgraded from 8.10 > 9.04 > 9.10 > 10.04 I wouldnt be too shocked something went wrong. Lets see if thats it or if the new kernel doesnt like your hardware.

bigtel
November 4th, 2010, 12:25 PM
Is there a way I can fresh install 10.04 without loosing my current data?

mrgs
November 4th, 2010, 12:57 PM
All described here:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1580857

bigtel
November 4th, 2010, 02:24 PM
Thanks for your reply.

What about downgrading the installation, is that possible?

Could I reinstall v 9.04..?

mrgs
November 4th, 2010, 04:06 PM
Following my first link leads to this
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ubuntu_releases#Version_timeline
where you can see that 9.04 is not supported.

Downgrading is not possible in Ubuntu, and I don't see why you would do so. Just install the version you want and voila!