PDA

View Full Version : Roller Coaster Tycoon 2, no disk error.



Rave Gloves
October 23rd, 2010, 01:26 AM
Ive burned my Roller coaster tycoon 2 iso onto a disk and used wine to install it, when i click on the file on wine it tells me that there is no disk inserted, when there is. Someone help me?

Rave Gloves
October 23rd, 2010, 01:33 AM
i just reinstalled it, when i click the shortcut it takes me to a blue screen then it shuts down shortly after :(

Rave Gloves
October 23rd, 2010, 05:36 PM
anyone?