PDA

View Full Version : [wubi] 10.04 Can't Boot



Antize
September 4th, 2010, 04:07 AM
This is the error I get after installing ubuntu with wubi and completing the ubuntu OS installation:


init: plymouth main process (521) killed by KILL signal
init: ureadahead main process (520) killed by KILL signal
exec: 5: mountall: Input/output error
init: mountall main process (523) terminated with status 2
init: Failed to spawn console-setup main process: unable to execute: Input/output error
init: plymouth-stop pre-start process (527) terminated with status 2
Filesystem check or mount failed.
A maintenance shell will now be started.
CONTROL-D will terminate this shell and continue booting after re-trying filesystems. Any further errors will be ignored
/proc/self/fd/8: 20: /sbin/sulogin: Input/output error
init: mountall-shell main process (528) terminated with a status 2
[ 8.175396] Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init!
start: Did not receive reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus secu

The above text is displayed on my screen and stays indefinitely after selecting ubuntu the second time after selecting ubuntu from the Windows 7 boot loader menu. This problem only occurs on my machine with the 32 bit version of ubuntu. Previously I went through the same process with wubi but installed the 64 Bit version and I was able to boot into the ubuntu 64 just fine. However there were some problems with Flash so I decided to go with the 32 bit version installing with wubi.exe --32bit.

Any help with the above would be great! Thanks.