PDA

View Full Version : [ubuntu] How to setup a panel to have running processes like Firefox?



Xelick
August 16th, 2010, 12:46 AM
I accidently deleted me first one. How do i get it back? I clicked make a new panel but its just clear and my other panel is just floating.:(

Bradtek
August 16th, 2010, 01:27 AM
Try this

http://www.watchingthenet.com/restore-panels-in-ubuntu-back-to-their-default-settings.html

proxyofsocks
August 16th, 2010, 02:31 AM
Add to Panel > Window List