PDA

View Full Version : [ubuntu] Multiple instances



DarrenMR415
August 15th, 2010, 11:13 PM
Using Arora and Opera browsers. But I am unable to get two instances of Arora running at once. What am I doing wrong?

DarrenMR415
August 16th, 2010, 12:52 AM
I would like to be able to run an instance in more then one workspace also. Any help?

DarrenMR415
August 16th, 2010, 07:29 PM
Bumping this, would really love an answer.

DarrenMR415
August 18th, 2010, 02:06 PM
Can anyone please help me with this. I would really like to be able to have multiples of the same program running at once.

Vaphell
August 18th, 2010, 04:25 PM
There are reported bugs about this issue, apparently spawning new instances of arora is borked at the moment. About running stuff in different workspaces - you can rightclick apps in taskbar and chose 'move to workspace'

DarrenMR415
August 18th, 2010, 05:10 PM
I would like to be able to have it running in more then one workspace.

Seems like I was wasting time with arora. Using Epiphany now. Doing what I want alot better.