PDA

View Full Version : No sound in flash



ChiVampir
August 8th, 2010, 12:04 PM
Since the last Ubuntu update I have lost the sound in flash (for example youtube videos) in Firefox.

I have tried to remove and reinstall adobe-flashplugin and removed everything flash and then downloaded flash from Adobes homepage but none of these two solutions seemed to work.

So can someone help me to get rid of this irritating problem?

chmistry
August 8th, 2010, 12:18 PM
Do you have sound in other applications? Otherwise it might be that your sound config has changed.

ChiVampir
August 8th, 2010, 12:27 PM
No just flash...

But just now I did a reboot and it seems like the problem is fixed. Silly me forgot to reboot after installing flash after downloading it from Adobe *blush*

So if someone else have the problem the fix seems to be:
- Uninstall adobe-flashplugin
- Download Flash from Adobe's homepage
- Install
- REBOOT :oops:

lovinglinux
August 8th, 2010, 03:52 PM
See Flash Issues & Solutions (http://firefox-tutorials.blogspot.com/2010/06/flash-issues-solutions.html).

ChiVampir
August 13th, 2010, 12:28 PM
The problem is back...
The solutions were just temporary, and every time I restart Firefox after fixing I get the same problem with no sound in flash. It's really frustrating.


See Flash Issues & Solutions (http://firefox-tutorials.blogspot.com/2010/06/flash-issues-solutions.html).

Tried your solution but they didn't work for me. Every time I restart Firefox the sound is missing again.