PDA

View Full Version : si mund ta bejme nje dsl broadband connection in ubuntu ???rrad12
May 21st, 2010, 08:36 AM
Pershendetje

kam instaluar keto dite ubuntu 10.04, por internetin ne xp e lidh nepermjet adsl broadband connection, si mund ta bej te njeten gje ne ubuntu?
ju faleminderit !

alket
May 22nd, 2010, 04:59 AM
Shko te System/ Preferences / Network Connections > DSL > Add

Plotesoni Fushat pastaj klikoni

*Connect automatically

dhe OK , pastaj lart ne panel te ana e djatht klikoni kete shenj http://img14.imageshack.us/img14/6189/screenshotxk.png

dhe Zgjedheni connection tuaj.

Ket nuk keni me nevoj ta konfigoruni pas cdo restartimi sepse tani e tutje behet vet .

ose shih ket link http://alket.zxq.net/?p=52