PDA

View Full Version : [ubuntu] Problem in main menu..:(



Bardock
January 31st, 2010, 10:27 AM
hi, how are you everybody?
well I'm using Ubuntu along enough,
but this is the 1'st time I face such a problem
the Application menu in Main Menu
doesn't pull down while Places and System do..!!
in addition even when I right click and click on edit menu..
nothing appears ..Do any one no how to solve this problem..?:)

Thank you in advance..;)

Scunnered
January 31st, 2010, 10:50 AM
Can you clarify what you mean by "the Application menu in Main Menu
doesn't pull down while Places and System do..!!"

Is it what happens when you click on Applications in the top right panel or when you select System > Preferences > Main Menu. If it is the latter the application list is already open on the right.

If you can better describe what you are looking at we hope to be able to better help you. Can you provide a screenshot which would assist?

dzon65
January 31st, 2010, 10:50 AM
Have you tried to reinstall it?I'm used to dutch,but you're looking for this in synaptics:

Bardock
January 31st, 2010, 10:59 AM
Have you tried to reinstall it?I'm used to dutch,but you're looking for this in synaptics:

I don't know what do you mean by reintall it.. but I just remove it and add it again
same as your method before ..but nothing works..!!:)

Bardock
January 31st, 2010, 11:10 AM
Can you clarify what you mean by "the Application menu in Main Menu
doesn't pull down while Places and System do..!!"

Is it what happens when you click on Applications in the top right panel or when you select System > Preferences > Main Menu. If it is the latter the application list is already open on the right.

If you can better describe what you are looking at we hope to be able to better help you. Can you provide a screenshot which would assist?

will I will try I mean by the main men,It's the menu that usually the left side corner of the
screen ,there are 3 choice usually !! 1-Application(To install or remove applications)
2-Places.3-Systems

My problem: actually 2 problems the first that Application Menu don't works the
second that when I right click on it and then click edit menu.. no menu
appears as usual

dzon65
January 31st, 2010, 11:11 AM
I don't know what do you mean by reintall it.. but I just remove it and add it again
same as your method before ..but nothing works..!!:)

No,not removing and adding by rightclicking the panel.Removing and reinstalling it in synaptics.Don't know the name in english,but you should find it in synaptics.Not sure but could be gnome-menus.But,like I said,not sure about the english name.When you rightclick on the panel,just look for what's it's called and find it in synaptics.

dzon65
January 31st, 2010, 11:14 AM
will I will try I mean by the main men,It's the menu that usually the left side corner of the
screen ,there are 3 choice usually !! 1-Application(To install or remove applications)
2-Places.3-Systems

My problem: actually 2 problems the first that Application Menu don't works the
second that when I right click on it and then click edit menu.. no menu
appears as usual

Rightclicking it to edit should open main menu.It's also accesible through system>preferences>main menu.
If it doesn't show or doesn't open,try synaptics.

Bardock
January 31st, 2010, 11:28 AM
Rightclicking it to edit should open main menu.It's also accesible through system>preferences>main menu.
If it doesn't show or doesn't open,try synaptics.
I did it before but same result happens..:(

dzon65
January 31st, 2010, 11:36 AM
So,you uninstalled and reinstalled it?Did you log out/in?

dzon65
January 31st, 2010, 11:41 AM
Found some old thread:http://gnomesupport.org/forums/viewtopic.php?t=11771
And this:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=780781

Bardock
January 31st, 2010, 11:47 AM
So,you uninstalled and reinstalled it?Did you log out/in?
I tried but same result:(..I will log out now..:)

Bardock
January 31st, 2010, 03:03 PM
I logged off nothing changed..need help please..:(

Bardock
January 31st, 2010, 05:50 PM
Do any one have a solution for this problem..:|?

Bardock
February 1st, 2010, 08:04 PM
Found some old thread:http://gnomesupport.org/forums/viewtopic.php?t=11771
And this:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=780781

also not working..><
one information when I log in guest user the menu works
but when I log to my account not..!!:|