PDA

View Full Version : [all variants] runnning application through terminal



Duke Togo
August 2nd, 2009, 12:54 PM
Hi I recently got a dos emulator from synaptic
when I click on it in the menu nothing happens
so I decide to run from the terminal
when I type sudo DOS emulator then nothing happens
what am I doing wrong?

arochester
August 2nd, 2009, 01:17 PM
You need to use a actual name of the application e.g.
sudo dosemu

Duke Togo
August 3rd, 2009, 06:09 AM
hi
I have run dosemu through my terminal using sudo dosemu
I would now like to run my old cm9798 game through it
normally I use launch.exe
what command will I need in this case?
thanks