PDA

View Full Version : unable to fetch updates



lmoreira
August 1st, 2009, 08:53 AM
Hi All,
I am running Ubuntu 9.04 on a Samsung NC10 and I am having problems with some of the security and other updates. This is what I get when I run the update manager:

W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/l/linux/linux-image-2.6.28-13-generic_2.6.28-13.44_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/t/tzdata/tzdata-java_2009i-0ubuntu0.9.04_all.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/t/tzdata/tzdata_2009i-0ubuntu0.9.04_all.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/h/hal/libhal1_0.5.12~rc1+git20090403-0ubuntu3_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/h/hal/libhal-storage1_0.5.12~rc1+git20090403-0ubuntu3_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/h/hal/hal_0.5.12~rc1+git20090403-0ubuntu3_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/p/pidgin/libpurple-bin_2.5.5-1ubuntu8.1_all.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/p/pidgin/pidgin-data_2.5.5-1ubuntu8.1_all.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/p/pidgin/libpurple0_2.5.5-1ubuntu8.1_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/l/linux/linux-headers-2.6.28-13_2.6.28-13.44_all.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/l/linux/linux-headers-2.6.28-13-generic_2.6.28-13.44_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://gb.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/l/linux/linux-libc-dev_2.6.28-13.44_i386.deb
404 Not Found


W: Failed to fetch http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/p/pidgin/pidgin_2.5.5-1ubuntu8.1_i386.deb
404 Not Found


Can someone please help.

Best Regards
Luis

zvacet
August 2nd, 2009, 11:24 AM
Under system>admin>software repositories change server to main and try again.