PDA

View Full Version : Kerkohen autore per tutoriale te Ubuntuts.comAlbHeart
July 10th, 2009, 02:46 PM
Pershendetje miq,

Nese jeni te zote ne Anglisht dhe te afte per te shkruar artikuj informative apo tutoriale ne lidhje me Ubuntu atehere jeni te mirepritur te shkruani per http://www.ubuntuts.com

Duke shkruar per http://www.ubuntuts.com ju do te:

1. Keni faqen tuaj te tutorialeve.
2. Perfitoni para nga Adsense, kodi juaj personal do te shfaqet ne postimet tuaja.
3. Mesoni gjera qe nuk i keni hasur me pare nga tutorialet e autoreve te tjere
4. Njiheni dhe shkembeni eksperience dhe ide me perdorues me pervoje te Ubuntu.

C'prisni? KLIKONI KETU PER T'U REGJISTRUAR. (http://www.ubuntuts.com/wp-login.php?action=register)

ermali86
July 11th, 2009, 04:43 AM
Pershendetje miq,

Nese jeni te zote ne Anglisht dhe te afte per te shkruar artikuj informative apo tutoriale ne lidhje me Ubuntu atehere jeni te mirepritur te shkruani per http://www.ubuntuts.com

Duke shkruar per http://www.ubuntuts.com ju do te:

1. Keni faqen tuaj te tutorialeve.
2. Perfitoni para nga Adsense, kodi juaj personal do te shfaqet ne postimet tuaja.
3. Mesoni gjera qe nuk i keni hasur me pare nga tutorialet e autoreve te tjere
4. Njiheni dhe shkembeni eksperience dhe ide me perdorues me pervoje te Ubuntu.

C'prisni? KLIKONI KETU PER T'U REGJISTRUAR. (http://www.ubuntuts.com/wp-login.php?action=register)

Pershendetje Mirel. Te lutem mund te me thuash :

1. Cilat jane kriteret qe duhen plotesuar per te postuar nje tutorial te vlefshem ne menyre te tille qe te pranohet dhe te publikohet ?

2. Cilat jane "Kategorite" , tutorialet e te cilave kane prioritet ne ubuntututs ?

Gjithashtu kisha nje sugjerim , nuk do te ishte mire qe nje tutorial te ishte ne 2 gjuhe si psh shqip dhe anglisht ?

Faleminderit. Ermali