PDA

View Full Version : Albanian Team IRC Channelalket
June 25th, 2009, 03:20 PM
/server irc.freenode.net
/join #flossk

Per te u kycer ketu ju preferojm programin
XChat

Instalojeni prej Ubuntu Software Center apo shkoni
Application > Accessiories > Terminal
dhe shkruani


sudo apt-get install xchat

OSE THJESHT KLIKONI KETU PER TU KYCUR NE CHAT NEPERMJET WEBIT. (http://webchat.freenode.net/?channels=flossk)

Nqofse keni ndonje problem shprehuni ne forum.

ermali86
July 11th, 2009, 04:32 AM
Cdo dit do te jem i pranishem se paku prej ores 4 deri ne 5.

Faleminderit babaroga. Te lutem me thuaj cfare nickname ke te regjistruar ne freenode qe te te jap access te plote ne dhomen Ubuntu-AL.

Ermali

alket
April 4th, 2010, 08:18 PM
Posti #1 u ndryshua.