PDA

View Full Version : Mire se vinialket
June 22nd, 2009, 02:10 PM
Mire se vini ne grupin Albania/Kosova Team, ne sapo e kemi hapur kete forum, se shpejti do te jemi gati qe te i plotesojm te gjitha punet per te e bere sa me funksional. Ky forum ka per qellim qe te i mbledh te gjithe perdoruesit shqipetar te Ubuntus ne nje vend.

Ne qoftese keni nevoj per ndihm, pyetje etj. mos hezitoni.

Ju faleminderit.

heroidi
June 22nd, 2009, 08:23 PM
URIME URIME URIME!
I Uroj mirseardhje te gjithe shqipetarve dhe shqipetaris jeni te ftuar te bashkoheni ne kete komunitet.

geent1
June 25th, 2009, 11:47 AM
Njejt si Heroidi... Urime urime dhe i ftoj edhe une gjithashtu

Lorenc Linux
April 10th, 2010, 01:49 PM
Pershendetje faleminderit per kete pritje kaq entuziasem...Faleminderi Nuk besoj se do te ket shume user
shqipetar po per aq sa te jen,une edhe ju do i ndihemojme,nese une do te jem i mirepritur edhe per te dhene ndiheme... :D