PDA

View Full Version : [mythbuntu] Problem with HVR-1600



joker35
June 14th, 2009, 04:47 PM
Hi,

I have a problem getting a tuner card HVR-1600 to work in Mythbuntu.

My MB is ASUS M2NBP-VM and having onboard NVidia graphis I increased vmalloc to 256M.

I did a fresh install with 9.04 but the output I get from
dmesg | grep cx18 is this:

[ 10.095729] cx18: Start initialization, version 1.0.1
[ 10.098754] cx18-0: Initializing card #0
[ 10.098758] cx18-0: Autodetected Hauppauge card
[ 10.100263] cx18 0000:04:09.0: PCI INT A -> Link[APC2] -> GSI 17 (level, low) -> IRQ 17
[ 10.100272] cx18-0: Unreasonably low latency timer, setting to 64 (was 32)
[ 10.103023] cx18-0: cx23418 revision 01010000 (B)
[ 10.328702] cx18-0: Autodetected Hauppauge HVR-1600
[ 10.328704] cx18-0: VBI is not yet supported
[ 10.442489] tuner 3-0061: chip found @ 0xc2 (cx18 i2c driver #0-1)
[ 10.442544] cs5345 2-004c: chip found @ 0x98 (cx18 i2c driver #0-0)
[ 10.484920] cx18-0: Disabled encoder IDX device
[ 10.485026] cx18-0: Registered device video0 for encoder MPEG (2 MB)
[ 10.485030] DVB: registering new adapter (cx18)
[ 10.505811] cx18-0: frontend initialization failed
[ 10.506012] cx18-0: DVB failed to register
[ 10.506079] cx18-0: Registered device video32 for encoder YUV (2 MB)
[ 10.506138] cx18-0: Registered device video24 for encoder PCM audio (1 MB)
[ 10.506391] cx18-0: Error -1 registering devices
[ 10.506911] cx18-0: Error -1 on initialization
[ 10.506924] cx18: probe of 0000:04:09.0 failed with error -1
[ 10.506980] cx18: End initialization

What could be wrong?

Thx