PDA

View Full Version : Com obrir portsCamaleó
April 23rd, 2009, 09:46 PM
No em puc baixar cap programa P2P, suposo pq no tinc activat el Bit Torrrent aquest que ve "de serie". Hauria de fer això que en diuen "obrir ports". Com ho faig??


Gràcies!!

kukat
April 23rd, 2009, 10:17 PM
Jo el que faig per obrir ports es posar 192.168.0.1 al firefox, i em surt la pàgina de configuració del meu router. Allí vaig a NAPT i configure el port amb la IP que tinc al sistema

El meu router es un Speedtouch 580

Quin router tens?

La veritat es que no entenc bé la pregunta...Vols baixar altre programa p2p? O que amb el Bitorrent Trasmission (el que ve de sèrie) no et deixa baixar cap programa?

Si vols obrir el port que gasta el programa Bittorrent Transmission, pots anar a "Aplicacions", "Internet", "Client de Bit Torrent..." i després a "Edita" "Preferències" i en la pestanya "Xarxa" posar el port que vulgues (o millor deixar el que hi ha) i després obrir-lo al router.

SI em dius el router que gastes probablement et diré com fer-ho al teu!

Salut!! :)

Camaleó
April 24th, 2009, 07:53 PM
el meu modem és vodafone: EchoLife HG553

no trobo res que es digui NAPT

obro el Bittorrent aquest i !no fa res! és com si no estigués activat, vaig a Preferències- xarxa com m'indiques, però allà que hi haig de canviar?

Camaleó
April 24th, 2009, 08:13 PM
per cert, moltes gràcies!

kimet
April 24th, 2009, 08:33 PM
Hola.

Mira Camaleó, hi han dos tipus de tallafocs, el del router i el local del teu PC.

Per a obrir els ports del teu router posant el nom a google segurament trobaras algún tutorial que t'ho expliqui pas per pas.

Per a obrir-los al teu ordinador, pots fer-ho amb "firestarter". Sistema---> Administració--->firestarter.

A firestarter has de clicar a hon diu "politica"--> "politica del tràfic d'entrada" i afegir els ports a obrir.

quitus
April 24th, 2009, 10:39 PM
La meva "dilatada" :P experiència amb torrent, demostra que als programes de torrent els hi es igual ports del router, baixen els arxius encara que els hi posis la gran muralla xina al bell mig del camí (sempre que hi hagi llavors).

salut

kukat
April 24th, 2009, 11:24 PM
Jo crec que el Firestarter no fa falta per a res. Però si que he notat augment de velocitat al obrir el port del router (En el meu cas el port és el 51314). Tens que fer alguna cosa així per obrir els ports amb el teu router: http://www.adslzone.net/tutorial-79.4.html


Això si, si no hi ha llavors, igual dona els ports que tingues oberts.

PD: Lo de buscar arxius, la veritat es que sempre ho baixe d'Internet i l'afegeix al Transmission, no se com es busca des del programa.....Crec que tens que buscar-ho per la xarxa.....però tampoc estic segur!

Salut!