PDA

View Full Version : [SOLVED] Al·lèrgia a WIFI amb conseqüències.jinglada
March 29th, 2009, 10:54 PM
Sóc al·lèrgic al wifi, als repetidors de mòbils, als camps magnètics de l'alta tensió. Tot això i potser altres coses em produeix unes migranyes i dolors d'espatlla, ronyó i maluc fatals, a la banda dreta del cos.

El meu ordinador, un Packard Bell, EASYNOTE MT85-M-005SP (http://support.packardbell.com/es/item/?m=home&pn=PC18E01904), quan l'engego queda automàticament amb l'opció xarxes sense fil habilitada.

A més, el teclat inclou damunt la línia de de les tecles de funció una tira metàlica que anomena "Panel de control (http://support.packardbell.com/es/item/index.php?i=instr_ic_controls_yamit_steele&ppn=PC18E01904)" en la que a més del botó de potència hi ha un botó que anomena "LAN inalámbrica (http://support.packardbell.com/es/item/index.php?i=instr_ic_wlan_2008&ppn=PC18E01904)" que Ubuntu encén automàticament i Windows no.

Tant una cosa com l'altra, si no les desactivo en el moment d'engegar l'ordinador, la migranya i els dolors d'espatlla i ronyó se m'enganxen i en cara que llavors pari em duren unes quantes hores.

Qué hauria de fer per a què el sistema quan arrenca no activés ni una ni l'altra?

PatrickVogeli
March 30th, 2009, 01:23 PM
mira a la bios, igual ho pots desactivar permanenment alla.

jinglada
March 30th, 2009, 11:25 PM
mira a la bios, igual ho pots desactivar permanenment alla.

Fet! Gràcies PatrickVogeli! Tal com diu la documentació online (http://support.packardbell.com/es/item/index.php?i=instr_bios_steele_gp&ppn=PC18E01904#iointerface), a la BIOS es pot bloquejar/desbloquejar la Wireless Network Interface

Aquests últims dies estic aprenent molt gràcies al teu ajut. Salutacions cordials!