PDA

View Full Version : [kubuntu] menu problem



usien
March 12th, 2009, 03:26 PM
i somehow managed to mess up the menu configuration of konqueror in kde 4.2.1 and now i dont have a menu bar(this is not the same as toolbar). is there some way of getting it back?

opensourcederry
March 12th, 2009, 04:36 PM
Right click on it, add widget, have a look in there, one of the widgets might be a menu.

cptr13
March 15th, 2009, 03:18 PM
You mean the KMenu icon?

Click the cashew on the main panel, add widget, re-add the kmenu. That should resolve it.