PDA

View Full Version : New Gedit Plugin: Multi-edit



shadow_code
February 27th, 2009, 05:46 PM
Hi, I posted this already in another forum, but noticed this is probably a better place for it.

I've just released the 1.0 of a new plugin for gedit called Multi-edit. It allows you to have multiple text cursors so that you can simultaneously edit multiple parts of a document as you type. Kind of like an advanced column edit, and similar to what's available in e-texteditor and TextMate.

More details found at: http://jon-walsh.com/journal/multi-edit/

Hope you like it :D

Cheers,
Jon

meho_r
February 27th, 2009, 06:02 PM
It is awesome! Thanks a lot :D

shadow_code
February 28th, 2009, 10:19 AM
No worries,

For those that prefer a visual description, there's now a quick demo vid (http://media.jon-walsh.com/content/journal/pages/multi-edit/demo.ogv) that shows some of the more advanced features.

Also: A small number of people noted that they couldn't open the config window. This has now been fixed in 1.0.2 (http://jon-walsh.com/journal/multi-edit/) (At least I hope it has. If someone who had this problem could confirm it's been fixed, I'd appreciate it :))

Cheers,
Jon

shadow_code
March 2nd, 2009, 09:48 AM
Release 1.1 is now available :D

It is important you update

There's a redraw bug in 1.0.x that causes a delay when working with large files. But there's also a few other cool changes detailed here (http://jon-walsh.com/journal/2009/03/multi-edit-1-1/).

Cheers,
Jon

shadow_code
May 1st, 2009, 05:21 PM
Hope this isn't considered spamming :P, but for those interested:

1.2 released (http://jon-walsh.com/journal/2009/05/multi-edit-1-2/)

: )

happyhamster
May 2nd, 2009, 01:03 AM
Looks awesome! I'll definitely give it a try. Keep up the good work!

ThomasNovin
December 15th, 2011, 02:38 PM
http://jon-walsh.com/journal/multi-edit/


No data received
Unable to load the webpage because the server sent no data.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.


Hmm?

epicoder
December 15th, 2011, 02:48 PM
The links you posted are served with 200 OK, but with a completely empty response body. Same with the demo video.

Edit: So is the entire domain "jon-walsh.com". I'd suggest contacting your host.

shadow_code
December 17th, 2011, 02:33 PM
Good things (http://codetree.com.au/projects/imitation/) come to those who wait :)

PS: I'm surprised I'm still getting updates for this thread after almost 2.5 years!