PDA

View Full Version : [SOLVED] Iftop



sanderella
February 21st, 2009, 04:05 PM
I installed Iftop through Synaptic, but now I can't find it. Any suggestions?

yeats
February 21st, 2009, 04:35 PM
Looks like this runs in the terminal. Try opening a terminal and typing


sudo iftop

If you're after general system monitors, plain old "top" is the best. Just type


top

in your terminal. "q" exits out - fyi.

sanderella
February 21st, 2009, 04:59 PM
Thank you Chrissharp.

handy
February 22nd, 2009, 04:05 AM
htop is also a very cool system monitor.

sanderella
February 22nd, 2009, 09:11 PM
htop is also a very cool system monitor.

Wow. TY Handy.