PDA

View Full Version : [ubuntu] Nautilus in english-spanish problem



nemeek
February 4th, 2009, 06:32 PM
Hi, sorry for my english, i am spanish. Well, i have a problem with nautilus and it not work fine for me, it mixed two languages, (english with spanish) and i dont know how i can solve it. I try make dpkg-reconfigure locales but it dont work at the momemt for me. I make a screenshot.


http://img101.imageshack.us/img101/9572/problemain3.th.png (http://img101.imageshack.us/my.php?image=problemain3.png)

Thanks!

nemeek
February 5th, 2009, 02:06 AM
up!

Appear happend to others users..

Any solution?

luks911
February 5th, 2009, 03:06 AM
Hi nemeek,
I just realized that I have the same problem in my Nautilus and I arrived here looking for a solution. I don't have any idea about what could be the answer, but now we are two, at least.

nemeek
February 5th, 2009, 03:08 AM
Hi nemeek,
I just realized that I have the same problem in my Nautilus and I arrived here looking for a solution. I don't have any idea about what could be the answer, but now we are two, at least.

Then we are five or six person with some problem... I dont know what happend!!

jmaxx
February 5th, 2009, 03:23 AM
I have the same problem. We are seven persons????

nemeek
February 5th, 2009, 03:28 AM
I have the same problem. We are seven persons????

Really, i found others users in others forums with the some problem..., i post a bug in launchpad.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/325574

Add you in the launchpad

luks911
February 5th, 2009, 04:32 AM
Really, i found others users in others forums with the some problem..., i post a bug in launchpad.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/325574

Add you in the launchpad

Please, see this bug (https://bugs.launchpad.net/intrepid-backports/+bug/325221/). It's a problem with the last version of brasero from backports.
Thanks to Marcelo Fernández from Ubuntu-ar.