PDA

View Full Version : Jaunty Jackalope: Crida a la participació (call for papers)papapep
January 17th, 2009, 01:18 AM
Us convidem a proposar activitats, xerrades, tallers, tutorials o el que us passi pel cap que pogueu fer, per a la festa que farem a Terrassa per a celebrar l'alliberament de la versió 9.04 de l'Ubuntu (de nom Jaunty Jackalope).

Podeu efectuar les vostres aportacions a la següent pàgina:

https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/JauntyJackalope

Qualsevol pot col·laborar, no us n'estigueu!!

Tomàs M.
January 17th, 2009, 06:42 PM
.
Perdó, el que he escrit va a un altre fil...

papapep
February 17th, 2009, 11:03 PM
No cal que proposeu coses estrictament per a fer-les vosaltres mateixos, també podeu proposar coses concretes que us serien d'utilitat, o que creieu que a molta gent li seria interessant. Qui sap si resulta que en l'equip hi ha algun expert al respecte ;-)

Qualsevol proposta serà valorada.

papapep
March 6th, 2009, 09:25 AM
De veritat, de tota la gent que arriba a haver al fòrum, a ningú se li acudeix ni tan sols una cosa que pogués ser interessant de fer??? :-k

SiscoGarcia
March 10th, 2009, 01:47 AM
Jo no vull fer-me pesat en el tema de la creació de CD autònoms d'ubuntu personalitzats (basats en l'UCK (http://uck.sourceforge.net/) o no), però ja en vaig parlar fa temps i no sé si és gaire fàcil d'inserir-hi paquets addicionals a una iso d'ubuntu per tal de preparar després el CD autònom. Evidentment que hores d'ara això potser ja no té gaire sentit podent-se fer amb tanta facilitat una clau USB autònoma, però aquest pas és fàcil de fer :)

Total que el que m'agradaria que es fes és un taller de preparació de CDs/USB autònoms a partir d'una eina semblant a l'esmentada abans, sempre que permeti d'afegir-hi paquets addicionals als que es troben a la distro ;)

papapep
March 11th, 2009, 02:26 PM
Ieps! no t'havia vist! :D

Ho poso al güiki com a tema proposat, a veure si algú dels que en fa s'anima ;)

quitus
March 11th, 2009, 08:13 PM
A mi em semblaria molt interessant obtenir un bon mètode per poder actualitzar el sistema i instal·lar programes sense xarxa, hi ha un parell de opcions, però cap acaba de rutllar del tot.

Després espero poder anar.

Salut

Veig que hi ha una proposta "Els paquets de programari" Seria facil incloure-ho?

papapep
March 11th, 2009, 08:38 PM
Hi ha prevista, tot i que encara no està confirmada al 100% (sembla) un taller sobre Gestió de paquets:

https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/JauntyJackalope/Taller.%20Els%20paquets%20de%20programari

amb el qual, tot i que no sé el contingut de la sessió, és probable que la teva consulta/petició tingui cabuda dins aquest espai, ni que sigui a títol de pregunta directa al ponent.

Gràcies pel teu comentari, Marc :)