Search:

Tag: xubuntu

Page 1 of 79 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. [SOLVED] Lightdm dosn't let me login

    Started by obake2, 1 Day Ago 07:58 AM
    gnome, lightdm, xfce, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 171
    Last Post: 1 Day Ago 08:25 AM
    by obake2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [xubuntu] How to set and detect proxy settings

    Started by ravioli2, 1 Week Ago 12:55 AM
    proxy, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 145
    Last Post: 5 Days Ago 11:34 AM
    by Toz  Go to last post
  3. [xubuntu] Error during LUKS Header Backup ("Device /dev/sd... doesn't exist or access denied")

    Started by r.pfeiffer222, 1 Week Ago 12:46 AM
    headers, luks, xubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 149
    Last Post: 1 Week Ago 12:46 AM
    by r.pfeiffer222  Go to last post
  4. [xubuntu] Wifi Keeps Disconnecting

    Started by Luis_Figueroa, 2 Weeks Ago 09:59 PM
    wifi, xubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 208
    Last Post: 2 Weeks Ago 08:00 PM
    by Luis_Figueroa  Go to last post
  5. [xubuntu] Wacom pen/touch not working on HP 2760p & Xubuntu 14.04.2 LTS

    Started by algar2, 2 Weeks Ago 02:41 PM
    touch screen, wacom, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 225
    Last Post: 2 Weeks Ago 02:59 PM
    by algar2  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [xubuntu] Asus UX32LN: Waking up from the hibernation mode

    Started by RockTeam, 3 Weeks Ago 08:16 AM
    asus, hibernation bug, ux32, xubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 207
    Last Post: 3 Weeks Ago 11:04 AM
    by RockTeam  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. When server booting without keyboard and monitor

    Started by hillboy2, 3 Weeks Ago 04:45 PM
    boot options, server, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 204
    Last Post: 3 Weeks Ago 04:54 PM
    by nerdtron  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [xubuntu] Remove User Log-in Wall.

    Started by Lucas Azazer, 4 Weeks Ago 05:50 PM
    lightdm, wallpaper, xfce, xubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 354
    Last Post: 2 Weeks Ago 07:19 PM
    by Lucas Azazer  Go to last post
  9. Startup/ log in problem

    Started by jos_carlos3, 4 Weeks Ago 03:24 PM
    numlock, startup, xfce, xubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 241
    Last Post: 4 Weeks Ago 08:24 PM
    by v3.xx  Go to last post
  10. [xubuntu] Trying to do a clean install of 14.04.2 but getting stuck

    Started by marinecomm, 4 Weeks Ago 02:20 AM
    installation, xubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 228
    Last Post: 4 Weeks Ago 04:09 AM
    by Bucky Ball  Go to last post
  11. [xubuntu] Random kernel panic

    Started by lui4, 4 Weeks Ago 06:10 PM
    2 Pages
    1 2
    14.04 lts, kernel panic, xubuntu
    • Replies: 11
    • Views: 434
    Last Post: 4 Weeks Ago 04:42 AM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [SOLVED] how to remove ALL notifications. XFCE / (xubuntu)

    Started by aspidistra, 4 Weeks Ago 09:07 AM
    desktop, notification, xfce, xubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 4
    • Views: 373
    Last Post: 3 Weeks Ago 11:44 PM
    by kerry_s  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [xubuntu] Microphone Issue with Xubuntu

    Started by bryan44, 4 Weeks Ago 02:51 AM
    buzzing noise, microphone, skype, xubuntu
    • Replies: 5
    • Views: 561
    Last Post: 3 Weeks Ago 01:16 AM
    by Thpn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [xubuntu] New Install Problems UEFI vs Std - not seeing Windows 7 install

    Started by mike293, February 23rd, 2015 07:14 PM
    install, uefi, windows 7, xubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 326
    Last Post: February 24th, 2015 05:38 AM
    by oldfred  Go to last post
  15. [SOLVED] Gigolo can't find windows 8.1 workgroup computer

    Started by jason170, February 21st, 2015 11:08 PM
    2 Pages
    1 2
    gigolo, windows 8.1, workgroup, xubuntu
    • Replies: 13
    • Views: 480
    Last Post: 4 Weeks Ago 01:14 AM
    by jason170  Go to last post
  16. [xubuntu] Xorg consumes lots of resources with 1366x766 res

    Started by zerker2, February 18th, 2015 08:39 PM
    2 Pages
    1 2
    1366x768, nvidia, xorg, xubuntu 2 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 388
    Last Post: February 19th, 2015 11:57 AM
    by kerry_s  Go to last post
  17. Cannot get script to autostart VPN on Xubuntu

    Started by Mahewa, February 13th, 2015 08:54 PM
    autostart script, openvpn, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 281
    Last Post: February 14th, 2015 05:03 PM
    by Mahewa  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [xfce] Logout and suspend problems

    Started by janosik-jozsef, February 9th, 2015 08:17 PM
    xfce4-session, xubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 259
    Last Post: February 9th, 2015 08:17 PM
    by janosik-jozsef  Go to last post
  19. [SOLVED] Installing Xubuntu on a Panasonic Toughbook CF-29E - no partition table in Live mode

    Started by egsauer, February 6th, 2015 01:38 PM
    2 Pages
    1 2
    hdd, partition, toughbook, xubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 12
    • Views: 830
    Last Post: February 21st, 2015 05:12 PM
    by egsauer  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [xubuntu] System Shuts off Randomy

    Started by infamy2, February 4th, 2015 05:39 PM
    crash, failure, power, xubuntu
    • Replies: 9
    • Views: 610
    Last Post: February 11th, 2015 01:48 AM
    by infamy2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. See all the open windows in Xubuntu

    Started by payam30, January 31st, 2015 01:09 AM
    xfce, xubuntu, xubuntu 14.04.1 1 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 395
    Last Post: February 13th, 2015 12:14 AM
    by payam30  Go to last post
  22. [xubuntu] wireless internet connection stopped working in Xubuntu 14.10

    Started by arturo11, January 29th, 2015 10:35 PM
    internet, wifi, wirelees, xubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 218
    Last Post: January 29th, 2015 10:35 PM
    by arturo11  Go to last post
  23. [SOLVED] Locating and fixing a corrupted file

    Started by Doom972, January 26th, 2015 09:16 PM
    xfce, xubuntu, xubuntu 14.04 2 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 375
    Last Post: January 26th, 2015 11:59 PM
    by ajgreeny  Go to last post
  24. [xubuntu] endian.h - file not found, broken packages

    Started by Josh_Hopps, January 26th, 2015 05:26 AM
    broken packages, xubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 406
    Last Post: February 6th, 2015 10:16 PM
    by Josh_Hopps  Go to last post
  25. [xubuntu] Sound goes 'off' below 36%

    Started by Andrew_Lucas, January 25th, 2015 03:40 PM
    intel, sound, utopic unicorn, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 357
    Last Post: January 26th, 2015 02:50 PM
    by Andrew_Lucas  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 1951
Page 1 of 79 1 2 3 4