Search:

Tag: xserver

Page 1 of 12 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] X server not starting (with bumblebee)

    Started by geordan, December 23rd, 2013 03:30 AM
    bumblebee, nvidia, xserver
    • Replies: 1
    • Views: 1,383
    Last Post: December 23rd, 2013 06:39 AM
    by geordan  Go to last post
  2. Debian 7 - Startx fails to start system

    Started by darkloader, November 28th, 2013 12:38 AM
    bootloader, startx, xorg, xserver
    • Replies: 1
    • Views: 1,418
    Last Post: November 28th, 2013 04:06 PM
    by rackit  Go to last post
  3. Turn of X-server in xubuntu

    Started by reg2, November 14th, 2013 12:21 PM
    xserver, xubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 418
    Last Post: November 14th, 2013 03:01 PM
    by Bucky Ball  Go to last post
  4. [SOLVED] NVIDIA driver mismatch/can't start x

    Started by bezolaam, November 1st, 2013 07:32 PM
    driver, nvidia, xserver
    • Replies: 3
    • Views: 488
    Last Post: November 1st, 2013 08:29 PM
    by bezolaam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. How to dynamically change configuration of a running Xserver?

    Started by ipejic, October 22nd, 2013 02:24 AM
    configuration, dynamic, screen, xserver
    • Replies: 0
    • Views: 163
    Last Post: October 22nd, 2013 02:24 AM
    by ipejic  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] Help with nvidia drivers

    Started by stroller-tb, September 9th, 2013 03:03 PM
    nvidia, xserver
    • Replies: 1
    • Views: 306
    Last Post: September 9th, 2013 03:15 PM
    by pqwoerituytrueiwoq  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. Bitvise xterm SSH Client not able to open Remote Desktop

    Started by Peter_Sotos, September 1st, 2013 10:26 AM
    bitvise tunnelier, fails, remote desktop, xserver
    • Replies: 1
    • Views: 748
    Last Post: September 1st, 2013 05:21 PM
    by Peter_Sotos  Go to last post
  8. cannot login to x after update, want to revert to vesa

    Started by wabbalee, May 18th, 2013 03:19 AM
    nvidia, vesa, xserver
    • Replies: 5
    • Views: 432
    Last Post: May 19th, 2013 10:07 PM
    by wabbalee  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [kubuntu] Dual screen help - ATI 7950x2 - X - xinerama with OpenGL

    Started by 89serenity, April 28th, 2013 09:28 PM
    ati, monitors, xinerama, xserver
    • Replies: 0
    • Views: 466
    Last Post: April 28th, 2013 09:28 PM
    by 89serenity  Go to last post
  10. [ubuntu] ubuntu-12-04-2-on-apple-xserv-early-2008

    Started by LebLinux, April 25th, 2013 09:13 PM
    apple, graphics, video, xserver
    • Replies: 0
    • Views: 333
    Last Post: April 25th, 2013 09:13 PM
    by LebLinux  Go to last post

    Forum:
    Apple Users

  11. [ubuntu] How to "undo" fuser-command? (X does not start, CUI is OK)

    Started by tortilla, April 21st, 2013 02:35 PM
    12.04, fuser, gui, xserver
    • Replies: 3
    • Views: 426
    Last Post: April 29th, 2013 02:31 PM
    by mansonfan78  Go to last post
  12. [ubuntu] How to load a specific video driver in a separate X server?

    Started by figure002, March 5th, 2013 10:09 PM
    driver, intel, video, xserver
    • Replies: 2
    • Views: 1,638
    Last Post: March 28th, 2013 12:31 AM
    by figure002  Go to last post
  13. [ubuntu] How can I have different X & sound configuration depending on which user logs in?

    Started by DoomDahDoomDoom, January 18th, 2013 04:30 AM
    12.04, configuration, sound, users, xserver
    • Replies: 2
    • Views: 504
    Last Post: January 22nd, 2013 05:30 PM
    by DoomDahDoomDoom  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [ubuntu] startx causes system crash

    Started by MaximKat2, January 14th, 2013 10:44 PM
    12.04, crash, xserver 2 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 1,183
    Last Post: January 14th, 2013 10:44 PM
    by MaximKat2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. Problemes amb Gallium3D i rv710 radeon hd 4350

    Started by jmaspons, December 5th, 2012 12:01 PM
    fglrx, gallium, rv710 radeon hd 4350, ubuntu 12.10, xserver
    • Replies: 9
    • Views: 939
    Last Post: December 14th, 2012 05:52 PM
    by kimet  Go to last post

    Forum:
    Catalan Team

  16. [lubuntu] X, Amnesia, Flickering Graphics

    Started by dabbertorres, November 5th, 2012 03:01 AM
    amnesia, flickering, graphics, xserver
    • Replies: 3
    • Views: 824
    Last Post: February 9th, 2013 11:48 PM
    by dabbertorres  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [SOLVED] X Server no longer has Randr after going from 12.04 to 12.10

    Started by _glook, October 22nd, 2012 10:08 PM
    monitor, nvidia, randr, xorg, xserver
    • Replies: 2
    • Views: 2,933
    Last Post: October 23rd, 2012 12:32 AM
    by Phasmus  Go to last post
  18. [ubuntu] "Fatal IO error 11" (XServer crash) after launching Thunderbird

    Started by blueSpirit, October 20th, 2012 09:43 PM
    2 Pages
    1 2
    thunderbird, xserver 3 Attachment(s)
    • Replies: 15
    • Views: 11,192
    Last Post: November 4th, 2012 04:15 PM
    by funicorn  Go to last post
  19. [ubuntu] Installing just Xserver on Ubuntu Server 12.04?

    Started by Jamie_Edwards, September 4th, 2012 11:51 PM
    ubuntu server 12.04 lts, x.org, xserver
    • Replies: 1
    • Views: 595
    Last Post: September 5th, 2012 01:22 AM
    by oldfred  Go to last post
  20. [SOLVED] X crashes on: Gnome Shell, Unity3d, Firefox, Thunderbird

    Started by Wise Ferret, August 14th, 2012 11:31 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    crash, nvidia, unity, xserver 3 Attachment(s)
    • Replies: 74
    • Views: 9,214
    Last Post: August 28th, 2012 05:55 PM
    by Wise Ferret  Go to last post
  21. [ubuntu] xinit and alsa (premissions problem?)

    Started by Skystriker, August 25th, 2012 05:07 PM
    alsa, sound, xinit, xserver
    • Replies: 0
    • Views: 570
    Last Post: August 25th, 2012 05:07 PM
    by Skystriker  Go to last post
  22. [ubuntu] Ubuntu 12.04 error starting X - GUI no longer works

    Started by LucasDavenport, August 24th, 2012 07:42 AM
    12.04 64bit, nvidia, xserver 3 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 513
    Last Post: August 24th, 2012 07:42 AM
    by LucasDavenport  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. [xubuntu] Weird crash

    Started by TangoSF, August 21st, 2012 12:30 PM
    crash, xserver, xubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 348
    Last Post: August 21st, 2012 12:30 PM
    by TangoSF  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [Linux Mint] X Server Crashes with SIGSEGV when firefox starts

    Started by alliphant, July 18th, 2012 08:22 PM
    crash, firefox, freeze, xserver
    • Replies: 3
    • Views: 737
    Last Post: July 19th, 2012 08:05 PM
    by alliphant  Go to last post
  25. [ubuntu] Cant reboot after removing xserver

    Started by 9kkmin, June 4th, 2012 04:23 AM
    ubuntu, xserver
    • Replies: 6
    • Views: 402
    Last Post: June 4th, 2012 08:00 AM
    by 9kkmin  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 276
Page 1 of 12 1 2 3 4