Search:

Tag: sound

Page 4 of 165 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.06 seconds; generated 52 minute(s) ago.

  1. [ubuntu] Default Sound Communication device

    Started by murphyy96, June 14th, 2015 08:55 PM
    default audio, multiple audio, sound, soundcard output
    • Replies: 1
    • Views: 350
    Last Post: June 15th, 2015 01:41 AM
    by kostkon  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. HDMI Sound output is no longer an option

    Started by kbuntu1, June 6th, 2015 11:19 AM
    audio, hdmi audio, sound, vivid
    • Replies: 1
    • Views: 472
    Last Post: June 6th, 2015 08:01 PM
    by TheFu  Go to last post
  3. Mic detected but no sound

    Started by Innuend0, June 4th, 2015 11:36 AM
    mic, sound
    • Replies: 2
    • Views: 453
    Last Post: June 5th, 2015 09:35 AM
    by Innuend0  Go to last post
  4. [SOLVED] Lagging sound on Asus EEE Pc 1101HA

    Started by michael283, May 31st, 2015 02:21 PM
    15.04, lubuntu, sound, vivid vervet
    • Replies: 3
    • Views: 942
    Last Post: May 31st, 2015 04:08 PM
    by michael283  Go to last post
  5. alsa finds microphone, but pulse doesn't

    Started by neverminder, May 17th, 2015 08:42 PM
    alsa, microphone, pulse, sound
    • Replies: 1
    • Views: 373
    Last Post: May 18th, 2015 03:41 PM
    by dino99  Go to last post
  6. [ubuntu] Intermittent Sound in 15.04 with Wine

    Started by michaeljwjr, May 17th, 2015 06:04 AM
    sound, ubuntu, wine
    • Replies: 0
    • Views: 539
    Last Post: May 17th, 2015 06:04 AM
    by michaeljwjr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. Default sounds missing from Sound Effects list in 14.04

    Started by Ithran_EInhorn, May 8th, 2015 06:57 PM
    default, effects, sound
    • Replies: 0
    • Views: 400
    Last Post: May 8th, 2015 06:57 PM
    by Ithran_EInhorn  Go to last post
  8. [ubuntu] FN sound-related media keys loop

    Started by Jorge_Antonio_Da, May 5th, 2015 05:01 PM
    function fn volume, keys, sound
    • Replies: 0
    • Views: 238
    Last Post: May 5th, 2015 05:01 PM
    by Jorge_Antonio_Da  Go to last post
  9. Bluetooth headset HSP works, A2DP is silent/no sound

    Started by b00n, May 3rd, 2015 05:37 AM
    a2dp, bluetooth, hsp, sound 2 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 1,681
    Last Post: May 5th, 2015 03:12 PM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. kdenlive not playing sound in preview

    Started by nbulischeck, April 26th, 2015 08:07 PM
    kdenlive, sound
    • Replies: 1
    • Views: 412
    Last Post: April 26th, 2015 08:14 PM
    by nbulischeck  Go to last post
  11. [lubuntu] Laptop with low volume sound

    Started by andfree, April 26th, 2015 01:17 PM
    sound
    • Replies: 3
    • Views: 575
    Last Post: April 29th, 2015 02:15 AM
    by mattharris4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] sound and brightness notification lost

    Started by mohamed10, April 25th, 2015 11:52 AM
    brightness level, sound
    • Replies: 0
    • Views: 317
    Last Post: April 25th, 2015 11:52 AM
    by mohamed10  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [ubuntu] No audio in DELL XPS 13

    Started by bach, April 23rd, 2015 10:49 PM
    audio, dell, sound, xps 13
    • Replies: 9
    • Views: 5,380
    Last Post: 4 Weeks Ago 12:55 AM
    by Temüjin  Go to last post
  14. Ambient Noise Error

    Started by jelanithompson, April 17th, 2015 12:06 AM
    sound, terminal
    • Replies: 1
    • Views: 472
    Last Post: April 17th, 2015 10:35 AM
    by Impavidus  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. Sound doesn't work in video programs but works in browser

    Started by lion3, April 15th, 2015 04:45 PM
    sound, video
    • Replies: 7
    • Views: 560
    Last Post: April 21st, 2015 11:25 PM
    by lion3  Go to last post
  16. No sound anywhere in Ubuntu Gnome

    Started by simon89, April 4th, 2015 10:17 AM
    gnome, sound
    • Replies: 0
    • Views: 320
    Last Post: April 4th, 2015 10:17 AM
    by simon89  Go to last post
  17. [kubuntu] Sony Vaio Desktop sound card SigmaTel CXD9872RD/K and HDA ATI SB

    Started by bob132, March 31st, 2015 04:46 AM
    card, sony, sound, vaio
    • Replies: 0
    • Views: 357
    Last Post: March 31st, 2015 04:46 AM
    by bob132  Go to last post
  18. [SOLVED] sound working only one way over home network

    Started by tomaasj, March 29th, 2015 01:38 PM
    network, one direction, sound
    • Replies: 5
    • Views: 502
    Last Post: March 30th, 2015 09:57 PM
    by tgalati4  Go to last post
  19. [kubuntu] No sound after updating oem-audio-hda-daily under Kubuntu 14.04, 20.03.2015

    Started by Nochevski, March 26th, 2015 06:13 PM
    drivers, oem driver, sound
    • Replies: 0
    • Views: 532
    Last Post: March 26th, 2015 06:13 PM
    by Nochevski  Go to last post
  20. Sound not working ubunut 12.04

    Started by tapasweni_pathak2, March 26th, 2015 01:38 PM
    alsa, pulseaudio, sound, ubuntu 12.04
    • Replies: 1
    • Views: 537
    Last Post: March 26th, 2015 04:39 PM
    by 9d9  Go to last post
  21. [SOLVED] [14.10] Sound Device Undetected?

    Started by sgashepp-u, March 23rd, 2015 09:08 PM
    14.10, sound, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 385
    Last Post: March 24th, 2015 03:41 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [ubuntu] Intermittent sound with Ubuntu14.04 on new laptop

    Started by Felix_Karpfen, March 23rd, 2015 02:35 AM
    sound
    • Replies: 3
    • Views: 385
    Last Post: March 24th, 2015 03:31 AM
    by Temüjin  Go to last post
  23. [ubuntu] Sound enhancing

    Started by Nirdala, March 19th, 2015 04:53 PM
    asus, sound, ubuntu 14.04 1 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 1,429
    Last Post: March 21st, 2015 03:28 PM
    by Rob Sayer  Go to last post
  24. [ubuntu] Ubuntu and sound control problems

    Started by jlh68, March 14th, 2015 09:59 PM
    pulseaudio audio, sound, volume control
    • Replies: 0
    • Views: 263
    Last Post: March 14th, 2015 09:59 PM
    by jlh68  Go to last post
  25. [UbuntuGnome] Installation not complete?

    Started by amrabdi, March 14th, 2015 07:48 PM
    15.04, gnome, nuc, sound
    • Replies: 2
    • Views: 325
    Last Post: March 16th, 2015 03:07 AM
    by amrabdi  Go to last post
Results 76 to 100 of 4121
Page 4 of 165 1 2 3 4 5 6 7