Search:

Tag: sound

Page 2 of 164 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.09 seconds; generated 31 minute(s) ago.

  1. [ubuntu] Ubuntu [15.04] - Intel HDA S/PDIF will not light up!

    Started by bchieric, October 18th, 2015 04:58 PM
    hardware, hda, intel, sound
    • Replies: 1
    • Views: 295
    Last Post: October 31st, 2015 08:14 PM
    by bchieric  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [ubuntu] Problems with sound

    Started by bbojankk, October 13th, 2015 09:04 PM
    sound
    • Replies: 0
    • Views: 312
    Last Post: October 13th, 2015 09:04 PM
    by bbojankk  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. Audio failure in ubuntu 15.04

    Started by shashank7, October 10th, 2015 12:55 PM
    alsamixer, audio, sound
    • Replies: 1
    • Views: 461
    Last Post: October 10th, 2015 01:24 PM
    by lisati  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. Ubuntu 14.04 no sound with intel hda

    Started by arysar, October 5th, 2015 03:26 PM
    sound, ubuntu 14.04.3
    • Replies: 2
    • Views: 554
    Last Post: October 5th, 2015 04:42 PM
    by arysar  Go to last post
  5. Ubuntu 14.04, no sound and sound device listed with realtek sound card

    Started by dengxinyue0420, September 25th, 2015 02:07 AM
    14.04 lts, driver, sound
    • Replies: 1
    • Views: 843
    Last Post: October 8th, 2015 04:28 PM
    by android4682  Go to last post
  6. 3,5mm combo jack (ASUS X550VB)

    Started by Jan_Strek, September 24th, 2015 06:44 PM
    alsa, sound, ubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 486
    Last Post: September 26th, 2015 01:01 AM
    by Jan_Strek  Go to last post
  7. [ubuntu] Sound Not Working after LightDM fix

    Started by chemist931, September 17th, 2015 12:54 AM
    audio, lightdm, sound
    • Replies: 2
    • Views: 558
    Last Post: September 17th, 2015 12:14 PM
    by chemist931  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. No sound after 15.04 fresh install.

    Started by brunomandaloriano, September 16th, 2015 04:45 PM
    sound, ubuntu 15.04
    • Replies: 0
    • Views: 364
    Last Post: September 16th, 2015 04:45 PM
    by brunomandaloriano  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] Digital/Analog Sound Issue in Ubuntu 15.04

    Started by Aqui1a, September 15th, 2015 11:26 AM
    analogue, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 429
    Last Post: September 15th, 2015 11:26 AM
    by Aqui1a  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. [ubuntu] No HDMI sound output Ubuntu 15.04

    Started by KuJiM, September 13th, 2015 03:52 PM
    alsa, hdmi, sound, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 554
    Last Post: September 13th, 2015 03:52 PM
    by KuJiM  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. Volume Key Notification Sound

    Started by cranerja, September 13th, 2015 03:40 PM
    sound, unity
    • Replies: 0
    • Views: 285
    Last Post: September 13th, 2015 03:40 PM
    by cranerja  Go to last post
  12. [all variants] No sound, card is detected but Pulse Audio cannot see it

    Started by Keith_Beef, September 5th, 2015 09:34 PM
    pulse audio, sound
    • Replies: 4
    • Views: 792
    Last Post: September 11th, 2015 11:09 PM
    by Keith_Beef  Go to last post
  13. sound is at wrong time in a video

    Started by milktoast, August 29th, 2015 03:21 PM
    sound, time, video
    • Replies: 6
    • Views: 426
    Last Post: August 29th, 2015 06:27 PM
    by tristan16  Go to last post
  14. [ubuntu] Clicky noise before and after every sound

    Started by DJDBgr, August 25th, 2015 08:00 PM
    audio, sound
    • Replies: 3
    • Views: 707
    Last Post: August 28th, 2015 06:09 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [ubuntu] Dummy Sound on Asus X550JK on ubuntu 14.04

    Started by Wojciech_Telus, August 25th, 2015 11:43 AM
    14.04, asus, dummy output, sound
    • Replies: 7
    • Views: 711
    Last Post: August 27th, 2015 08:42 PM
    by Temüjin  Go to last post
  16. Ubuntu 15.04, sound stopped working yesterday, please help!

    Started by ken63, August 21st, 2015 07:40 PM
    15.04, alsamixer, sound
    • Replies: 1
    • Views: 395
    Last Post: August 24th, 2015 06:18 PM
    by ken63  Go to last post
  17. [ubuntu] Sound problems on old Vaio Laptop (Ubuntu 15.04)

    Started by toyo2, August 16th, 2015 12:35 PM
    15.04, help .. lol, old laptop, sound
    • Replies: 0
    • Views: 353
    Last Post: August 16th, 2015 12:35 PM
    by toyo2  Go to last post
  18. Sound at login - no sound after ubuntu loads?

    Started by Ace....., August 6th, 2015 02:16 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    no sound, sound
    • Replies: 31
    • Views: 1,662
    Last Post: August 17th, 2015 08:48 PM
    by Ace.....  Go to last post
  19. [lubuntu] audio problems

    Started by blackmercy, July 28th, 2015 04:21 PM
    audio, lubuntu, sound, troubleshooting
    • Replies: 1
    • Views: 633
    Last Post: 3 Weeks Ago 01:08 PM
    by timotheus3  Go to last post
  20. [lubuntu] Chrome no sound issue - but not always! HTML5?

    Started by Swell6, July 28th, 2015 03:55 PM
    chrome, html5, lubuntu, sound
    • Replies: 1
    • Views: 779
    Last Post: July 29th, 2015 12:03 PM
    by Swell6  Go to last post
  21. Asus T100TAF and Wifi

    Started by delmalki, July 4th, 2015 10:40 PM
    driver, kernel, sound, wifi
    • Replies: 1
    • Views: 1,214
    Last Post: August 14th, 2015 09:23 AM
    by Niels1974  Go to last post
  22. [ubuntu] Default Sound Communication device

    Started by murphyy96, June 14th, 2015 08:55 PM
    default audio, multiple audio, sound, soundcard output
    • Replies: 1
    • Views: 328
    Last Post: June 15th, 2015 01:41 AM
    by kostkon  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. HDMI Sound output is no longer an option

    Started by kbuntu1, June 6th, 2015 11:19 AM
    audio, hdmi audio, sound, vivid
    • Replies: 1
    • Views: 448
    Last Post: June 6th, 2015 08:01 PM
    by TheFu  Go to last post
  24. Mic detected but no sound

    Started by Innuend0, June 4th, 2015 11:36 AM
    mic, sound
    • Replies: 2
    • Views: 409
    Last Post: June 5th, 2015 09:35 AM
    by Innuend0  Go to last post
  25. [SOLVED] Lagging sound on Asus EEE Pc 1101HA

    Started by michael283, May 31st, 2015 02:21 PM
    15.04, lubuntu, sound, vivid vervet
    • Replies: 3
    • Views: 796
    Last Post: May 31st, 2015 04:08 PM
    by michael283  Go to last post
Results 26 to 50 of 4093
Page 2 of 164 1 2 3 4 5