Search:

Tag: sound

Page 5 of 166 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. [ubuntu] No sound after "visiting" Ubuntu

    Started by random9, May 28th, 2014 06:36 AM
    sound, speakers, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 317
    Last Post: May 28th, 2014 06:36 AM
    by random9  Go to last post
  2. Sound level not remembered after shutdown/restart

    Started by jmriverofernandez-4, May 26th, 2014 05:44 PM
    sound, volume, volume adjustment
    • Replies: 5
    • Views: 915
    Last Post: May 28th, 2014 06:17 AM
    by LastDino  Go to last post
  3. [SOLVED] Speakers out on one side

    Started by rook3, May 19th, 2014 09:46 PM
    alsa, pulseaudio, sound, speaker 2 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 562
    Last Post: May 27th, 2014 07:35 AM
    by rook3  Go to last post
  4. Konversation ignores PulseAudio redirection

    Started by cybernetic12, May 18th, 2014 02:29 AM
    audio, konversation, pulse aduio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 275
    Last Post: May 18th, 2014 02:29 AM
    by cybernetic12  Go to last post
  5. [kubuntu] Low sound after installing Kubuntu 14.04

    Started by baruch60610, May 14th, 2014 08:48 PM
    kubuntu, sound
    • Replies: 0
    • Views: 711
    Last Post: May 14th, 2014 08:48 PM
    by baruch60610  Go to last post
  6. [ubuntu] Sound sometimes works on ubuntu 14.04

    Started by beknazar23, May 7th, 2014 05:59 AM
    sound
    • Replies: 5
    • Views: 788
    Last Post: May 8th, 2014 04:25 PM
    by ronb19495  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 463
    Last Post: May 5th, 2014 08:52 PM
    by ajgreeny  Go to last post
  7. [SOLVED] Skype sound does not work for existing account but new or guest session

    Started by mail-03146f06, May 1st, 2014 09:41 PM
    account, skype, sound, window manager
    • Replies: 4
    • Views: 823
    Last Post: May 15th, 2014 03:32 PM
    by mail-03146f06  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. Sound problems with skype in 14.04

    Started by raspatan, April 28th, 2014 09:39 PM
    skype, sound, ubuntu
    • Replies: 6
    • Views: 2,885
    Last Post: May 7th, 2014 11:58 AM
    by raspatan  Go to last post
  9. Ubuntu Video Player (not Audio Player) sound from one side of headphone

    Started by sumanrocs, April 26th, 2014 11:27 AM
    pulse audio, sound, ubuntu 12.04
    • Replies: 0
    • Views: 325
    Last Post: April 26th, 2014 11:27 AM
    by sumanrocs  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. [SOLVED] Lubuntu 14.04 USB sound crackly (ALSA issue)

    Started by garethfoxwilliams, April 24th, 2014 08:39 PM
    alsa, dell 1210, sound, usb 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 4,131
    Last Post: April 27th, 2014 05:32 PM
    by garethfoxwilliams  Go to last post
  11. ASUS 1015E-DS03 Netbook Sound does not work

    Started by izquierdista, April 24th, 2014 05:03 PM
    12.0.4.1 lts, netbook, sound 3 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 621
    Last Post: April 27th, 2014 09:07 PM
    by izquierdista  Go to last post
  12. [ubuntu] Crackly audio in 13.10

    Started by Adam_Green, April 21st, 2014 11:51 AM
    audio, chromebook, crackle, sound
    • Replies: 1
    • Views: 396
    Last Post: April 21st, 2014 11:58 AM
    by Adam_Green  Go to last post
  13. [ubuntu] No Sound Device Recognized

    Started by dogeatery, April 21st, 2014 02:03 AM
    audio not working, no driver listed, sound
    • Replies: 1
    • Views: 334
    Last Post: April 24th, 2014 02:32 AM
    by dogeatery  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. Sound indicator issues after upgrading to 14.04

    Started by rkarulkar94, April 18th, 2014 05:33 PM
    indicators, keyboard bindings, sound
    • Replies: 0
    • Views: 380
    Last Post: April 18th, 2014 05:33 PM
    by rkarulkar94  Go to last post
  15. [ubuntu] Ubuntu 13.10 No sound driver!

    Started by ehsan-izadi, April 16th, 2014 09:46 PM
    sound, ubuntu 13.10
    • Replies: 0
    • Views: 306
    Last Post: April 16th, 2014 09:46 PM
    by ehsan-izadi  Go to last post
  16. [ubuntu] No sound from headphones on iMac 14,1

    Started by vincebs, April 16th, 2014 05:51 AM
    13.10, imac, imac 14.1, sound
    • Replies: 5
    • Views: 1,780
    Last Post: September 11th, 2014 01:38 AM
    by vincebs  Go to last post
  17. [lubuntu] Sound needs help to get going, 12.04LTS

    Started by Taffywiking, April 5th, 2014 02:17 PM
    12.04, sound
    • Replies: 2
    • Views: 285
    Last Post: April 8th, 2014 04:03 PM
    by Taffywiking  Go to last post
  18. Issue with Audacity recorder in Ubuntu

    Started by muruga86, April 1st, 2014 07:45 PM
    audacity, sound, ubuntu 2 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 338
    Last Post: April 2nd, 2014 06:17 AM
    by su:bhatta  Go to last post
  19. [ubuntu] I have a sound problem with Jack using a M-Audio Fast Track USB

    Started by DaHater, March 23rd, 2014 07:29 PM
    fast track, jack, m-audio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 360
    Last Post: March 23rd, 2014 07:29 PM
    by DaHater  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [ubuntu] Disabling sound by blacklistsing modules in Ubuntu 13.10 on Macbook Pro 4,1

    Started by Chris Calderon, March 21st, 2014 04:24 AM
    macbook (pro 4-1), sound
    • Replies: 1
    • Views: 529
    Last Post: March 21st, 2014 11:34 PM
    by Dreamer Fithp Apprentice  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [ubuntu] "duplex telephony" mode for audio device fails

    Started by cpbl, March 17th, 2014 10:08 PM
    duplex telephony, headset, microphone, sound
    • Replies: 1
    • Views: 538
    Last Post: April 12th, 2014 01:18 AM
    by Fred-Bear  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [ubuntu] Cant record sound...

    Started by SWGraphics291, March 16th, 2014 12:59 PM
    sound, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 295
    Last Post: March 16th, 2014 12:59 PM
    by SWGraphics291  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [xubuntu] Sound problem on Intel ICH4. Sound only plays on keypress (any)

    Started by timineutron, March 11th, 2014 06:28 PM
    alsa, keypress event, playback issue, sound
    • Replies: 6
    • Views: 586
    Last Post: March 14th, 2014 10:34 AM
    by Temüjin  Go to last post
  24. [ubuntu] Sound Just Stopped Working

    Started by Michael_Jurewicz, March 10th, 2014 11:36 PM
    12.04.4 lts, sound
    • Replies: 1
    • Views: 330
    Last Post: March 11th, 2014 04:59 AM
    by daveviens  Go to last post
Results 101 to 125 of 4133
Page 5 of 166 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8