Search:

Tag: sound

Page 3 of 159 1 2 3 4 5 6

Search: Search took 0.05 seconds; generated 13 minute(s) ago.

  1. [SOLVED] Thinkpad X60 Lubuntu 13.10 Sound not working

    Started by wiel0033, March 2nd, 2014 03:37 AM
    lubuntu 13.10, sound, thinkpad x60
    • Replies: 0
    • Views: 373
    Last Post: March 2nd, 2014 03:37 AM
    by wiel0033  Go to last post
  2. where/how do i find the file for 'sound' of 'system settings'

    Started by deaton25, March 1st, 2014 05:02 AM
    sound, sound & video, soundsettings, system settings
    • Replies: 2
    • Views: 353
    Last Post: March 1st, 2014 10:57 AM
    by 3rdalbum  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [SOLVED] Weird mixing from line-out vs. headphone jacks

    Started by Tinman131, February 25th, 2014 03:49 PM
    alsa, headphones, line-out, sound
    • Replies: 4
    • Views: 388
    Last Post: March 11th, 2014 05:21 PM
    by Omer_Rosenberg  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. ICE1712 – Terratec DMX 6 FIRe PCI

    Started by Caddydaddy57, February 21st, 2014 09:33 AM
    fire, sound, terratec
    • Replies: 2
    • Views: 340
    Last Post: February 23rd, 2014 05:19 PM
    by Thee  Go to last post
  5. Random popping but no sound - tried every solution I could find on this forum, help!

    Started by fm-illuminatus, February 21st, 2014 05:00 AM
    13.10 64bit, sound, sound & video
    • Replies: 4
    • Views: 413
    Last Post: February 25th, 2014 03:59 PM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [lubuntu] Can I record stereo mix in Lubuntu?

    Started by eliezer2, February 20th, 2014 02:26 PM
    lubuntu, sound, stereo mix
    • Replies: 2
    • Views: 381
    Last Post: February 28th, 2014 10:36 AM
    by dontunderstand  Go to last post
  7. [ubuntu] Ubuntu 12.04 on VMplayer no sound

    Started by joe64, February 14th, 2014 10:38 AM
    sound, ububntu 12.04
    • Replies: 0
    • Views: 302
    Last Post: February 14th, 2014 10:38 AM
    by joe64  Go to last post
  8. [lubuntu] No Sound on Intel NUC D34010WYK i3 Haswell Intel HD 4400

    Started by parisv, January 30th, 2014 11:49 PM
    intel 4400, lubuntu, sound 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 1,454
    Last Post: January 30th, 2014 11:58 PM
    by parisv  Go to last post
  9. [ubuntu] Permissions issues with ubuntu 13.10 upgrade

    Started by caffeine., January 25th, 2014 03:31 AM
    13.10, permissions, sound, wireless
    • Replies: 0
    • Views: 389
    Last Post: January 25th, 2014 03:31 AM
    by caffeine.  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [SOLVED] No sound output with Ubuntu 13.10 After changing Drivers

    Started by boyshawn, January 21st, 2014 10:06 AM
    2 Pages
    1 2
    13.10, ati, drivers, sound
    • Replies: 10
    • Views: 2,640
    Last Post: March 29th, 2014 12:51 AM
    by raul-serrano512-x  Go to last post
  11. No sound watching movies on 12.04 LTS

    Started by deaton25, January 16th, 2014 05:26 AM
    sound
    • Replies: 2
    • Views: 353
    Last Post: January 16th, 2014 09:00 AM
    by Bucky Ball  Go to last post
  12. No sound on toshiba P870

    Started by JaySeeJC, January 12th, 2014 11:43 PM
    audio, sound, toshiba
    • Replies: 1
    • Views: 299
    Last Post: January 13th, 2014 03:07 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [ubuntu] Sound not working with Ubuntu 13.10

    Started by renno, January 11th, 2014 06:14 AM
    13.10, sound
    • Replies: 0
    • Views: 306
    Last Post: January 11th, 2014 06:14 AM
    by renno  Go to last post
  14. Reinstalling Pulse or Alsa

    Started by aronkindi, January 9th, 2014 05:02 PM
    alsa, driver, pulse, sound
    • Replies: 1
    • Views: 390
    Last Post: January 9th, 2014 10:40 PM
    by ian-weisser  Go to last post
  15. How to play from speakers and headphones at the same time

    Started by aronkindi, January 9th, 2014 12:55 PM
    headphones, sound, speakers, ubuntu 12.04
    • Replies: 0
    • Views: 317
    Last Post: January 9th, 2014 12:55 PM
    by aronkindi  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  16. Ubuntu Not Saving Settings Update

    Started by ajmc, January 8th, 2014 03:09 PM
    settings config, sound
    • Replies: 1
    • Views: 413
    Last Post: January 10th, 2014 11:46 PM
    by ian-weisser  Go to last post
  17. [ubuntu] Remmina with 13.04 Windows 7 RDP Sound

    Started by stefanscheiper, January 2nd, 2014 09:26 AM
    rdp, remmina, sound, windows-7
    • Replies: 0
    • Views: 761
    Last Post: January 2nd, 2014 09:26 AM
    by stefanscheiper  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [ubuntu] Sound not working

    Started by aman207, December 30th, 2013 10:15 AM
    sound
    • Replies: 3
    • Views: 450
    Last Post: December 30th, 2013 11:39 PM
    by dsc1596  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [ubuntu] Installed 12.04 after much difficulty, but now getting blank screen at login

    Started by The-Master, December 29th, 2013 09:55 PM
    black, blank, screen, sound
    • Replies: 1
    • Views: 362
    Last Post: December 30th, 2013 12:25 AM
    by The-Master  Go to last post
  20. No sound

    Started by Bob_Dennis, December 27th, 2013 10:41 PM
    alsa audio, sound
    • Replies: 7
    • Views: 564
    Last Post: December 29th, 2013 08:58 PM
    by Bob_Dennis  Go to last post
  21. [ubuntu] Sound problem (not running 5.1 but that is what it is trying to do)

    Started by blukami, December 24th, 2013 04:10 AM
    fresh install, laptop audio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 242
    Last Post: December 24th, 2013 04:10 AM
    by blukami  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [other] Sound only works as root. (i3wm, user is in audio group)

    Started by sdouble, December 23rd, 2013 06:54 PM
    alsa, i3wm, root, sound
    • Replies: 0
    • Views: 380
    Last Post: December 23rd, 2013 06:54 PM
    by sdouble  Go to last post
  23. [gnome] No system sound in Unity

    Started by molgrum, November 19th, 2013 03:03 PM
    gnome, sound, system, unity
    • Replies: 5
    • Views: 776
    Last Post: November 27th, 2013 04:10 PM
    by molgrum  Go to last post
  24. [ubuntu] Skype sound notifications generates neverending scratchy white noise sound.

    Started by cdysthe, November 10th, 2013 06:33 PM
    audio, notification, skype 13.04, sound
    • Replies: 3
    • Views: 1,467
    Last Post: November 20th, 2013 05:58 PM
    by timgood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [ubuntu] Sound AND video issues with Skype in Ubuntu 13.10

    Started by tattvamasi83, November 10th, 2013 01:58 PM
    skype, sound, ubuntu 13.10, video
    • Replies: 4
    • Views: 2,451
    Last Post: November 12th, 2013 05:07 AM
    by tattvamasi83  Go to last post
Results 51 to 75 of 3954
Page 3 of 159 1 2 3 4 5 6