Search:

Tag: sound

Page 2 of 159 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.11 seconds; generated 32 minute(s) ago.

  1. [SOLVED] ASRock Z87 Extreme 3 - no sound or camera

    Started by dunbrokin, July 1st, 2014 01:15 PM
    14.04, asrock, motherboard, sound
    • Replies: 0
    • Views: 186
    Last Post: July 1st, 2014 01:15 PM
    by dunbrokin  Go to last post
  2. [ubuntu] Headphones not working on Windows 7 after installing Ubuntu.

    Started by octohedra, June 23rd, 2014 10:06 PM
    broken, headphones, sound, windows 7
    • Replies: 3
    • Views: 285
    Last Post: June 24th, 2014 10:32 PM
    by octohedra  Go to last post
  3. Ubuntu 14.04 installs with sound; loses sound at reboot

    Started by Resisty, June 20th, 2014 09:26 PM
    alsa, sound, ubuntu 14.04 lts
    • Replies: 1
    • Views: 263
    Last Post: June 21st, 2014 05:44 AM
    by soodvarun78  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  4. [SOLVED] Sound does not work in Ubuntu 14.04 LTS

    Started by MrinalSinghania, June 20th, 2014 04:47 PM
    sound 5 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 831
    Last Post: June 23rd, 2014 03:15 PM
    by MrinalSinghania  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  5. [xubuntu] Sounds lags and get choppy when changing the volume

    Started by Thepinkgamer, June 17th, 2014 07:08 AM
    14.04 64 bit, laggy sound, sound, xbuntu
    • Replies: 0
    • Views: 181
    Last Post: June 17th, 2014 07:08 AM
    by Thepinkgamer  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. No sound coming out of speakers

    Started by bhlee, June 16th, 2014 11:05 PM
    2 Pages
    1 2
    sound, ubuntu 14.04 lts
    • Replies: 12
    • Views: 557
    Last Post: July 2nd, 2014 08:43 PM
    by cb41  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  7. [ubuntu] Two video cards which definitely work in Ubuntu

    Started by AmpersUK, June 13th, 2014 01:41 PM
    cards, sound
    • Replies: 2
    • Views: 246
    Last Post: June 14th, 2014 01:36 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  8. [ubuntu] Crackly Sound on Ubuntu 14.04

    Started by tails2k5, June 12th, 2014 10:29 PM
    14.04, alsa, realtek, sound
    • Replies: 1
    • Views: 431
    Last Post: June 12th, 2014 11:37 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  9. [SOLVED] 14.04 choppy, garbled, distorted sound with fresh install

    Started by DrJohn999, June 12th, 2014 04:15 PM
    distortion, sound, z97
    • Replies: 5
    • Views: 1,355
    Last Post: July 17th, 2014 04:32 PM
    by nerdylicious  Go to last post
  10. [ubuntu] No system settings or sound (Ubuntu 14.04LTS)

    Started by nikolai2, June 8th, 2014 11:17 PM
    audio, sound, system settings, ubuntu 14.04 lts
    • Replies: 0
    • Views: 644
    Last Post: June 8th, 2014 11:17 PM
    by nikolai2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [xubuntu] Very low volume on Xubuntu 14.04 in video playback

    Started by Tze_Veh, June 8th, 2014 04:33 PM
    alsa, low volume, sound, xubuntu 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 340
    Last Post: June 8th, 2014 04:33 PM
    by Tze_Veh  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  12. [ubuntu] 10.04 kernel update 2.6.32-61, various problems

    Started by Hiflux_Seven, June 6th, 2014 06:16 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    10.04, kernel, sound, thunderbird
    • Replies: 109
    • Views: 9,649
    Last Post: June 17th, 2014 04:49 PM
    by Bucky Ball  Go to last post
  13. [ubuntu] No "speaker" entry in sound settings

    Started by Klaster, June 5th, 2014 11:40 AM
    audio, settings, sound, speaker 2 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 235
    Last Post: June 5th, 2014 11:40 AM
    by Klaster  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  14. [ubuntu] Ubuntu 14.04 no sound

    Started by clydewinux, June 3rd, 2014 07:41 PM
    sound, sound 10.04 fix
    • Replies: 7
    • Views: 1,149
    Last Post: June 6th, 2014 01:22 PM
    by kint-jonas  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [ubuntu] Sound output problems on AM1 MSI

    Started by glupescu, June 3rd, 2014 03:51 PM
    amd, problems, sound
    • Replies: 0
    • Views: 302
    Last Post: June 3rd, 2014 03:51 PM
    by glupescu  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  16. [lubuntu] Master volume control does not work

    Started by srope01, June 3rd, 2014 12:54 AM
    alsamixer, pcm, sound, volume
    • Replies: 2
    • Views: 364
    Last Post: 4 Weeks Ago 05:36 PM
    by srope01  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  17. [ubuntu] Sound distortion in Ubuntu 14.04

    Started by adityashah30, May 31st, 2014 02:48 AM
    sound, sound distortion, subwoofer, ubuntu 14.04 lts
    • Replies: 0
    • Views: 404
    Last Post: May 31st, 2014 02:48 AM
    by adityashah30  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  18. [ubuntu] No sound after "visiting" Ubuntu

    Started by random9, May 28th, 2014 06:36 AM
    sound, speakers, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 216
    Last Post: May 28th, 2014 06:36 AM
    by random9  Go to last post
  19. Sound level not remembered after shutdown/restart

    Started by jmriverofernandez-4, May 26th, 2014 05:44 PM
    sound, volume, volume adjustment
    • Replies: 5
    • Views: 327
    Last Post: May 28th, 2014 06:17 AM
    by LastDino  Go to last post
  20. [SOLVED] Speakers out on one side

    Started by rook3, May 19th, 2014 09:46 PM
    alsa, pulseaudio, sound, speaker 2 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 343
    Last Post: May 27th, 2014 07:35 AM
    by rook3  Go to last post
  21. Konversation ignores PulseAudio redirection

    Started by cybernetic12, May 18th, 2014 02:29 AM
    audio, konversation, pulse aduio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 165
    Last Post: May 18th, 2014 02:29 AM
    by cybernetic12  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  22. [kubuntu] Low sound after installing Kubuntu 14.04

    Started by baruch60610, May 14th, 2014 08:48 PM
    kubuntu, sound
    • Replies: 0
    • Views: 370
    Last Post: May 14th, 2014 08:48 PM
    by baruch60610  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  23. [ubuntu] Sound sometimes works on ubuntu 14.04

    Started by beknazar23, May 7th, 2014 05:59 AM
    sound
    • Replies: 5
    • Views: 445
    Last Post: May 8th, 2014 04:25 PM
    by ronb19495  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

    • Replies: 1
    • Views: 236
    Last Post: May 5th, 2014 08:52 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  24. [SOLVED] Skype sound does not work for existing account but new or guest session

    Started by mail-03146f06, May 1st, 2014 09:41 PM
    account, skype, sound, window manager
    • Replies: 4
    • Views: 477
    Last Post: May 15th, 2014 03:32 PM
    by mail-03146f06  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 26 to 50 of 3974
Page 2 of 159 1 2 3 4 5