Search:

Tag: solved

Page 1 of 65 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [lubuntu] getting permission denied message when renaming thumbdrive

    Started by jcrdlasesssb, 2 Days Ago 05:30 PM
    solved
    • Replies: 2
    • Views: 180
    Last Post: 2 Days Ago 09:43 PM
    by jcrdlasesssb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [SOLVED] Cannot Remove a User Account in Ubuntu 14.04.1

    Started by em3raldxiii, 1 Week Ago 01:39 AM
    delete, home folder, solved, user account
    • Replies: 0
    • Views: 146
    Last Post: 1 Week Ago 01:39 AM
    by em3raldxiii  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. Posts coming up multiple times...

    Started by Mike_Walsh, 4 Weeks Ago 01:26 PM
    solved
    • Replies: 2
    • Views: 226
    Last Post: 4 Weeks Ago 01:42 PM
    by Mike_Walsh  Go to last post
  4. [SOLVED] Boot Device Not Found (3F0) Pavilion 23 All In One

    Started by em3raldxiii, August 9th, 2014 07:36 PM
    boot device, pavilion 23, solved, uefi
    • Replies: 7
    • Views: 215
    Last Post: 4 Weeks Ago 03:53 PM
    by oldfred  Go to last post
  5. [SOLVED] Lenovo s410p, Audio not recognised on Lubuntu, but it works fine on Ubuntu

    Started by sander7, July 14th, 2014 02:56 AM
    audio 14.04, solved
    • Replies: 9
    • Views: 336
    Last Post: August 7th, 2014 05:38 PM
    by slooksterpsv  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [SOLVED] Removing Default Desktop Icons in Xubuntu 14.04

    Started by mge56s, August 1st, 2014 01:55 AM
    solved
    • Replies: 4
    • Views: 206
    Last Post: August 1st, 2014 07:13 AM
    by mge56s  Go to last post
  7. [SOLVED] ActiveX component can't create an object

    Started by paul1945, July 15th, 2014 01:10 PM
    solved
    • Replies: 1
    • Views: 293
    Last Post: July 29th, 2014 04:52 AM
    by paul1945  Go to last post

    Forum:
    Wine

  8. [SOLVED] Update failure messed up my Ubuntu 14.04

    Started by indyeah, July 19th, 2014 07:57 AM
    solved
    • Replies: 1
    • Views: 221
    Last Post: July 19th, 2014 11:12 AM
    by indyeah  Go to last post
  9. [SOLVED] 14.04 installation media wont boot

    Started by glennra12, June 28th, 2014 05:35 AM
    solved
    • Replies: 7
    • Views: 308
    Last Post: June 29th, 2014 09:06 PM
    by glennra12  Go to last post
  10. how to remove xserver-common-lts-raring from ubuntu 14.04

    Started by jmalitz1, June 16th, 2014 11:38 PM
    14.04 release, fixed by user, help !, solved
    • Replies: 1
    • Views: 382
    Last Post: June 17th, 2014 01:50 AM
    by oldos2er  Go to last post
  11. [UbuntuGnome] Extremely Poor Performance - Ubuntu 14.04 on Dell Mini 1010

    Started by camillo2, June 4th, 2014 08:15 PM
    solved, solved at last, thank you both
    • Replies: 7
    • Views: 812
    Last Post: June 16th, 2014 07:04 PM
    by camillo2  Go to last post
  12. Multiboot restart problem

    Started by errolgreer, May 13th, 2014 09:43 PM
    solved
    • Replies: 2
    • Views: 188
    Last Post: May 25th, 2014 01:41 PM
    by sudodus  Go to last post
  13. No restart button, only shutdown 14.04

    Started by errolgreer, May 18th, 2014 04:47 PM
    2 Pages
    1 2
    solved
    • Replies: 14
    • Views: 631
    Last Post: May 29th, 2014 05:18 PM
    by jakke1975  Go to last post
  14. [SOLVED] freshclam not working

    Started by shaun57661, May 4th, 2014 02:59 PM
    solved
    • Replies: 6
    • Views: 663
    Last Post: May 5th, 2014 03:06 PM
    by SeijiSensei  Go to last post
  15. Extremely annoying Asus dual-boot NTFS problem

    Started by Dorian_McILROY, April 29th, 2014 06:35 PM
    asus, dual-boot, solved, windows 8
    • Replies: 3
    • Views: 393
    Last Post: April 30th, 2014 07:00 PM
    by Dorian_McILROY  Go to last post
  16. [SOLVED] only wifi connection

    Started by rburkartjo, April 1st, 2014 10:07 AM
    solved
    • Replies: 3
    • Views: 330
    Last Post: April 2nd, 2014 01:32 AM
    by rburkartjo  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [ubuntu] Emacs does not allow setting mark with normal C-space

    Started by cpbl, March 11th, 2014 09:59 PM
    14.04, emacs, set mark, solved
    • Replies: 6
    • Views: 1,182
    Last Post: May 29th, 2014 04:01 PM
    by hawkeye2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] GRUB menu garbled/distorted/wrong display settings?

    Started by Nopposan, March 18th, 2014 08:47 PM
    grub, lubuntu 12.04, solved
    • Replies: 4
    • Views: 632
    Last Post: March 20th, 2014 08:42 PM
    by Nopposan  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [ubuntu] Problem installing 12.04

    Started by hakimoerton, February 13th, 2014 02:06 AM
    remove grub, solved
    • Replies: 1
    • Views: 257
    Last Post: February 13th, 2014 11:17 AM
    by hakimoerton  Go to last post
  20. [SOLVED] copy tor bookmarks to new version

    Started by rburkartjo, February 11th, 2014 07:02 PM
    solved
    • Replies: 2
    • Views: 876
    Last Post: February 11th, 2014 07:37 PM
    by rburkartjo  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [SOLVED] rm command to remove default plymouth

    Started by rburkartjo, February 4th, 2014 07:57 PM
    solved
    • Replies: 7
    • Views: 702
    Last Post: February 9th, 2014 05:25 PM
    by rburkartjo  Go to last post
  22. [SOLVED] disable/enable lubuntu splash screen

    Started by rburkartjo, February 2nd, 2014 06:43 PM
    solved
    • Replies: 3
    • Views: 966
    Last Post: February 4th, 2014 04:00 PM
    by sudodus  Go to last post
  23. [SOLVED] Xubuntu 12.04.03 will not boot/will not detect wireless connections

    Started by mister_t2, January 19th, 2014 09:22 PM
    dual-boot, installation, solved, windows 8
    • Replies: 1
    • Views: 370
    Last Post: January 20th, 2014 05:53 PM
    by mister_t2  Go to last post
  24. [SOLVED] Need help editing /etc/fstab to auto mount NTFS

    Started by maxson-chester, January 10th, 2014 07:00 AM
    solved, [solved]
    • Replies: 8
    • Views: 2,373
    Last Post: January 10th, 2014 09:29 PM
    by oldfred  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [SOLVED] how to install gnome ppp package without online connection?

    Started by merlill, December 24th, 2013 07:04 PM
    solved
    • Replies: 6
    • Views: 559
    Last Post: January 10th, 2014 02:11 AM
    by merlill  Go to last post
Results 1 to 25 of 1616
Page 1 of 65 1 2 3 4