Search:

Tag: slow

Page 1 of 48 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds; generated 50 minute(s) ago.

  1. [ubuntu] Internet Very Slow 15.04 But Not 14.04

    Started by 7-webmaster, 1 Week Ago 07:04 PM
    internet, slow, vivid vervet alone 1 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 284
    Last Post: 1 Week Ago 04:15 AM
    by Wild Man  Go to last post
  2. Kubuntu 15.04 slow startup of desktop

    Started by Jens_Wennberg, 2 Weeks Ago 11:54 AM
    kubuntu, slow, unresponsive
    • Replies: 1
    • Views: 305
    Last Post: 2 Weeks Ago 10:03 AM
    by pouleto3001  Go to last post
  3. Samba suddenly slower

    Started by Roy_Wesseling, 3 Weeks Ago 05:08 PM
    samba, slow, transfer
    • Replies: 2
    • Views: 178
    Last Post: 1 Week Ago 05:56 AM
    by tgalati4  Go to last post
  4. [ubuntu] Performance Issues on my P4 desktop.

    Started by k-d-bhaumik2012, June 5th, 2015 01:56 PM
    fix, pentium 4, slow, ubuntu 14.04
    • Replies: 3
    • Views: 245
    Last Post: June 5th, 2015 04:30 PM
    by v3.xx  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] 14.04 - Centrino 1030 WIFI only 2/3 of Win7 speed when testing against SpeedTest

    Started by Tony_Bennett, May 31st, 2015 09:48 PM
    centrino 1030, network 14.04, slow, wifi
    • Replies: 0
    • Views: 141
    Last Post: May 31st, 2015 09:48 PM
    by Tony_Bennett  Go to last post
  6. How to make your slow samba transfers faster

    Started by Linux90's, May 24th, 2015 10:40 PM
    samba, slow, transfers, windows
    • Replies: 1
    • Views: 340
    Last Post: May 24th, 2015 10:43 PM
    by howefield  Go to last post
  7. Slow bootup in Lubuntu 14.04, dmesg shows something...

    Started by viktor5, May 1st, 2015 05:46 PM
    bootup, lubuntu 14.04, slow
    • Replies: 3
    • Views: 358
    Last Post: May 3rd, 2015 08:53 AM
    by viktor5  Go to last post
  8. How to Resolve Slow Internet with VPN

    Started by forliberty, April 17th, 2015 05:04 AM
    internet, slow, subnet, vpn
    • Replies: 0
    • Views: 262
    Last Post: April 17th, 2015 05:04 AM
    by forliberty  Go to last post
  9. Suddenly computer very slow . what to do?

    Started by 171742, April 10th, 2015 12:29 PM
    change, slow, suddenly, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 270
    Last Post: April 10th, 2015 02:58 PM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Nautilus file list with NAMES ONLY and NO ICONS?

    Started by aplonis2, March 24th, 2015 06:42 PM
    icon, nautilus, slow
    • Replies: 2
    • Views: 328
    Last Post: March 25th, 2015 04:51 PM
    by aplonis2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [ubuntu] Lan eth problem Ubuntu Router

    Started by otto7, March 23rd, 2015 01:41 PM
    lan, router, slow
    • Replies: 1
    • Views: 270
    Last Post: March 24th, 2015 07:37 AM
    by Tsepo_Joshua  Go to last post
  12. ubuntu 14.04 installation extremely slow

    Started by steve195, March 18th, 2015 03:46 PM
    install, nvidia, onboard graphics, slow
    • Replies: 5
    • Views: 428
    Last Post: March 20th, 2015 01:20 PM
    by steve195  Go to last post
  13. [ubuntu] Ubuntu 14.04 Slow Startup and Login

    Started by hcamelion, March 2nd, 2015 10:11 AM
    login, slow, slow startup, startup 3 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 961
    Last Post: March 5th, 2015 03:03 AM
    by mattharris4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [UbuntuGnome] 14.04 boot slow down

    Started by Shocker, March 1st, 2015 02:36 PM
    14.04 64 bit, boot time, slow, ubuntugnome 4 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 281
    Last Post: March 1st, 2015 02:36 PM
    by Shocker  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [lubuntu] Very slow BEFORE boot lubuntu-core 14.10

    Started by Nguyen_Duy_Thinh, February 28th, 2015 01:59 PM
    boot, flashing, lubuntu, slow
    • Replies: 0
    • Views: 410
    Last Post: February 28th, 2015 01:59 PM
    by Nguyen_Duy_Thinh  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [ubuntu] very slow application start

    Started by aleoli, February 28th, 2015 12:14 PM
    application, slow, start
    • Replies: 4
    • Views: 455
    Last Post: March 16th, 2015 01:15 AM
    by aleoli  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [ubuntu] Why is my system so slow?

    Started by lordfkiller, February 19th, 2015 04:44 AM
    14.04 64-bit, nvidia, slow
    • Replies: 7
    • Views: 829
    Last Post: February 28th, 2015 09:53 AM
    by kjohri  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] New Build EXTREMELY Laggy / Hanging

    Started by Dr Spliff, February 18th, 2015 08:04 PM
    lag, new build, slow
    • Replies: 6
    • Views: 356
    Last Post: March 2nd, 2015 08:46 AM
    by Dr Spliff  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [lubuntu] Slow Lubuntu, Intel Atom

    Started by richardjwentworth, February 17th, 2015 07:21 PM
    performance issue, slow 1 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 926
    Last Post: February 18th, 2015 01:41 AM
    by kerry_s  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [ubuntu] Slow / unreliable wifi on Surface Pro 1.

    Started by Knightwise, February 14th, 2015 09:18 AM
    slow, surface, wifi, wpa
    • Replies: 8
    • Views: 626
    Last Post: April 14th, 2015 08:28 PM
    by cnnr-dhrty  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [UbuntuGnome] Poor wired Gigabit LAN performance via SAMBA on Ubuntu Gnome 14.04 64bit

    Started by Smokin Whale, February 6th, 2015 04:26 PM
    networking, samba, server, slow
    • Replies: 4
    • Views: 519
    Last Post: March 9th, 2015 03:47 AM
    by Smokin Whale  Go to last post
  22. [ubuntu] Wifi Drops and Slowdowns TPLINK TL-WN823N on ubuntu 14.04 LTS

    Started by zampoodle, February 5th, 2015 03:28 AM
    connection, drops, slow, wifi
    • Replies: 3
    • Views: 1,275
    Last Post: May 3rd, 2015 08:03 AM
    by marcin29  Go to last post
  23. [gnome] Ubuntugnome 14.04 is extremely slow

    Started by regonzalom, January 28th, 2015 01:17 AM
    gnome, performance, slow
    • Replies: 2
    • Views: 435
    Last Post: January 28th, 2015 02:13 AM
    by buzzingrobot  Go to last post
  24. [UbuntuGnome] Nvidia GPU Acceleration not working 100% for decoding HD video on Ubuntu 14.04

    Started by Smokin Whale, January 14th, 2015 09:49 AM
    gpu acceleration, nvidia, slow, video decoding
    • Replies: 8
    • Views: 2,233
    Last Post: February 6th, 2015 10:21 AM
    by Smokin Whale  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  25. Messed up whole system after running inappropriate command

    Started by Cristian_Prigoana, January 7th, 2015 11:09 PM
    /usr/lib, chmod 777, messed up ubuntu, slow
    • Replies: 4
    • Views: 376
    Last Post: January 8th, 2015 06:39 PM
    by phidia  Go to last post
Results 1 to 25 of 1183
Page 1 of 48 1 2 3 4