Search:

Tag: sensors

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] indicator-sensors in 14.04

    Started by marbertone, April 25th, 2014 10:37 AM
    14.04, indicator, sensors
    • Replies: 2
    • Views: 855
    Last Post: April 26th, 2014 12:32 PM
    by trag  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] About max CPU temperature

    Started by cogset, March 25th, 2014 12:35 PM
    cpu, cpu fan control, sensors, throttling
    • Replies: 5
    • Views: 518
    Last Post: March 28th, 2014 07:01 PM
    by cogset  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. LM-Sensors Site Warns of Potential Hardware Damage

    Started by buzzingrobot, September 14th, 2013 06:23 PM
    sensors
    • Replies: 2
    • Views: 462
    Last Post: September 15th, 2013 01:34 PM
    by buzzingrobot  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. [ubuntu] Detecting sensors for fancontrol - 12.04, Asus P8H67 mobo

    Started by bernard2, September 9th, 2013 06:49 PM
    12.04, asus, sensors
    • Replies: 2
    • Views: 687
    Last Post: September 11th, 2013 11:37 PM
    by Temjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. Thinkpad T430u fan stuck at 0 RPM

    Started by Reduced_Oxygen, May 27th, 2013 08:07 PM
    fan control, pwmconfig, sensors, thinkpad
    • Replies: 2
    • Views: 721
    Last Post: May 27th, 2013 08:56 PM
    by Reduced_Oxygen  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [all variants] Acpi

    Started by YayaYo, May 27th, 2013 04:55 PM
    acpi, core, detect, sensors
    • Replies: 0
    • Views: 245
    Last Post: May 27th, 2013 04:55 PM
    by YayaYo  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. [ubuntu] "sensors" command does not show anything but temperature.

    Started by consumer42, May 12th, 2013 11:50 PM
    fan speed, sensors, sensors-detect
    • Replies: 0
    • Views: 426
    Last Post: May 12th, 2013 11:50 PM
    by consumer42  Go to last post
  8. [ubuntu] Best Indicators of a DDOS attack

    Started by psyllex, April 10th, 2013 10:48 PM
    command, ddos, network, sensors
    • Replies: 5
    • Views: 764
    Last Post: April 11th, 2013 05:48 PM
    by lvlint67  Go to last post
  9. [ubuntu] Want to monitor CPU temp, but sensors-detect gives "No sensors were detected"

    Started by msilver, March 23rd, 2013 09:54 PM
    cpu temp, sensors, sensors-detect
    • Replies: 7
    • Views: 6,197
    Last Post: March 26th, 2013 02:59 AM
    by msilver  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Unknown sensor chip SMSC ID 0x4501

    Started by BambooClaw, December 28th, 2012 02:03 AM
    fan, sensors, smsc, temp
    • Replies: 0
    • Views: 541
    Last Post: December 28th, 2012 02:03 AM
    by BambooClaw  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [ubuntu] Sensors error/no info

    Started by Trompette83, September 11th, 2012 08:58 AM
    sensors, temperature
    • Replies: 3
    • Views: 967
    Last Post: September 11th, 2012 06:06 PM
    by mcduck  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] ACPI fan off? (fan control)

    Started by pmatos, July 4th, 2012 10:06 AM
    acpi, control, fan, sensors
    • Replies: 6
    • Views: 2,475
    Last Post: July 5th, 2012 07:33 PM
    by Redblade20XX  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [SOLVED] lm_sensors not reporting fan speed

    Started by kevbelisle, June 13th, 2012 06:15 AM
    2 Pages
    1 2
    lm_sensors, sensors
    • Replies: 13
    • Views: 12,134
    Last Post: January 13th, 2013 12:44 AM
    by dphurst  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [all variants] How Can I Get Full Reading From lm-sensors?

    Started by buzzingrobot, June 4th, 2012 11:28 PM
    lm-sensors, sensors
    • Replies: 1
    • Views: 517
    Last Post: June 5th, 2012 02:00 AM
    by Redblade20XX  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. Sensors Applets gone from Synaptic-How to get HDU temps in Conky?

    Started by emarkay, April 12th, 2012 03:49 AM
    conky, sensors, temperature 1 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 1,833
    Last Post: April 12th, 2012 09:16 AM
    by stinkeye  Go to last post
  16. [ubuntu] Sensors for quad core show one temp

    Started by cancerkid09, February 29th, 2012 05:37 PM
    quad core, sensors
    • Replies: 0
    • Views: 360
    Last Post: February 29th, 2012 05:37 PM
    by cancerkid09  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [all variants] Conky Sensors in Fahrenheit

    Started by 1inux, December 13th, 2011 02:35 AM
    conky, sensors
    • Replies: 5
    • Views: 984
    Last Post: December 14th, 2011 02:36 AM
    by N00b-un-2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [ubuntu] Adding logic to Nagios for sensors within Ubuntu

    Started by Digital-Sniper, December 8th, 2011 03:59 PM
    nagios, sensors
    • Replies: 0
    • Views: 262
    Last Post: December 8th, 2011 03:59 PM
    by Digital-Sniper  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [all variants] Finding the temperatures of

    Started by Lars Noodn, October 28th, 2011 07:07 PM
    sensors
    • Replies: 7
    • Views: 659
    Last Post: October 31st, 2011 03:44 PM
    by trundlenut  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  20. [ubuntu] pwmconfig not working

    Started by El_Matthews, October 28th, 2011 08:02 AM
    fancotrol, pwmconfig, sensors
    • Replies: 1
    • Views: 2,476
    Last Post: August 27th, 2012 07:03 AM
    by El_Matthews  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [ubuntu] libsensors readout says 'alarm': Should I worry?

    Started by airspoon, October 25th, 2011 03:26 PM
    sensors 1 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 602
    Last Post: October 25th, 2011 07:20 PM
    by stinkeye  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [ubuntu] Sensors or heating problem ubuntu 11.10

    Started by Yukawa, October 21st, 2011 02:54 PM
    heating, sensors, sony vaio 1 Attachment(s)
    • Replies: 9
    • Views: 1,952
    Last Post: October 31st, 2011 01:11 AM
    by dnzz  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. [ubuntu] Using the output from 'sensors' in a script

    Started by MG2R, September 18th, 2011 10:52 PM
    bash, script, sensors, temp, variable
    • Replies: 1
    • Views: 478
    Last Post: September 19th, 2011 02:17 AM
    by Porcini M.  Go to last post
  24. [ubuntu] Xsensors shows only one temperature

    Started by padfootpak, July 28th, 2011 07:04 AM
    dell n5010, heat issues, sensors, ubunt 10.04
    • Replies: 0
    • Views: 435
    Last Post: July 28th, 2011 07:04 AM
    by padfootpak  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  25. [ubuntu] Sony Vaio VGN-A197VP sensors not showing fan speed

    Started by pookieman123, June 3rd, 2011 08:16 AM
    acpi, fan speed, sensors, sensors-detect, vaio
    • Replies: 1
    • Views: 874
    Last Post: October 1st, 2011 04:41 PM
    by Lamukra  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 1 to 25 of 77
Page 1 of 4 1 2 3 4