Search:

Tag: pulseaudio

Page 3 of 36 1 2 3 4 5 6

Search: Search took 0.04 seconds; generated 8 minute(s) ago.

  1. problem with qpaeq and Chrome

    Started by fondatommaso2, October 31st, 2013 07:39 PM
    pulseaudio
    • Replies: 3
    • Views: 891
    Last Post: November 2nd, 2013 01:50 AM
    by warp99  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  2. [SOLVED] Remove microphone hiss with Pulseaudio control?

    Started by Adam_GUI, October 30th, 2013 03:49 AM
    input hiss., microphone hiss, pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 1,730
    Last Post: February 4th, 2014 05:57 AM
    by Adam_GUI  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  3. [SOLVED] Onboard sound ignored on 13.10, HDMI only

    Started by drac-noc, October 29th, 2013 08:08 PM
    alsa, hda-intel, onboard audio, pulseaudio
    • Replies: 0
    • Views: 2,494
    Last Post: October 29th, 2013 08:08 PM
    by drac-noc  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  4. [xubuntu] Volume hotkeys stop working after alsa force-reload

    Started by adityap174, October 26th, 2013 02:18 PM
    alsa, bluetooth headset, hotkeys, pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 737
    Last Post: November 22nd, 2013 04:22 PM
    by adityap174  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  5. [all variants] latest pulseaudio update knackered mplayer2

    Started by lvm, October 8th, 2013 01:44 PM
    mplayer2, precise, pulseaudio
    • Replies: 1
    • Views: 511
    Last Post: October 8th, 2013 02:40 PM
    by kostkon  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  6. [ubuntu] Sound [Specifically Internal Microphone] Issues - Walkthrough Request

    Started by zia.newversion, October 6th, 2013 09:42 PM
    alsa, audacity, dell xps 16, pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 3,153
    Last Post: January 13th, 2014 12:05 AM
    by Luis_Arjona  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  7. [SOLVED] Lenovo thinkpad showing nothing under aplay -l

    Started by Chetan_Sanghani, September 11th, 2013 09:11 PM
    hda intel, pulseaudio, sound
    • Replies: 4
    • Views: 913
    Last Post: September 12th, 2013 06:40 PM
    by Chetan_Sanghani  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. Cannot open shared library libasound_module_conf_pulse.so

    Started by zia.newversion, September 11th, 2013 10:06 AM
    pulseaudio
    • Replies: 7
    • Views: 8,789
    Last Post: September 17th, 2013 03:25 AM
    by TheFu  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. Ubuntu -- No Sound Icon/Audio/Pulse Audio Errors/Alsa Mixer

    Started by C0R3O5IVE, September 5th, 2013 09:44 AM
    alsamixer, audio, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 888
    Last Post: September 5th, 2013 09:44 AM
    by C0R3O5IVE  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  10. [all variants] Sound file sometimes plays at wrong speed through Scarlett 2i2

    Started by halfbeing, August 30th, 2013 03:55 PM
    alsa, focusrite, pulseaudio, sample rate
    • Replies: 0
    • Views: 635
    Last Post: August 30th, 2013 03:55 PM
    by halfbeing  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  11. [ubuntu] How do I install/upgrade pulseaudio to either 3.0 or 4.0?

    Started by wolflint, August 29th, 2013 10:42 AM
    help a noob, please help, pulseaudio, ubuntu 12.04
    • Replies: 1
    • Views: 2,390
    Last Post: August 29th, 2013 11:49 PM
    by lah7  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. error : “using null output device none available”

    Started by bambitous2, August 23rd, 2013 12:02 AM
    audio, pulseaudio
    • Replies: 0
    • Views: 737
    Last Post: August 23rd, 2013 12:02 AM
    by bambitous2  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  13. [ubuntu] Pulseaudio doesn't work or list my output device. Ubuntu 12.04 LTS

    Started by mikesentenial, August 20th, 2013 05:07 AM
    alsa, output error, pulseaudio
    • Replies: 6
    • Views: 915
    Last Post: August 21st, 2013 04:44 PM
    by mikesentenial  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  14. Noise cancellation in PulseAudio (for Skype)

    Started by just free man, August 18th, 2013 03:03 PM
    pulseaudio, skype
    • Replies: 2
    • Views: 2,826
    Last Post: January 26th, 2015 10:38 PM
    by gdr2  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  15. [SOLVED] Pulseaudio over LTSP with audacity

    Started by ben-Nabiy_Derush, August 15th, 2013 02:34 PM
    audacity, ltsp, pulseaudio, sound 13.04 ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 844
    Last Post: August 15th, 2013 04:08 PM
    by malangaman  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  16. [ubuntu] How to use webcam microphone as default?

    Started by chilloutmo, August 13th, 2013 11:47 PM
    microphone, pulseaudio, skype, sound settings
    • Replies: 1
    • Views: 678
    Last Post: August 14th, 2013 02:21 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  17. [ubuntu] How to rectify PulseAudio version problem

    Started by madhumithabiw, August 11th, 2013 05:15 AM
    2 Pages
    1 2
    daemon, pulseaudio, upgrade 1 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 4,587
    Last Post: January 4th, 2014 06:19 PM
    by dannyboy79  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  18. [ubuntu] 13.04 (Raring) Suddenly have no sound output in Sound CP

    Started by k2trf, August 10th, 2013 09:58 PM
    alsa-base, no sound, pulseaudio, ubuntu 13.04
    • Replies: 5
    • Views: 2,844
    Last Post: August 11th, 2013 07:44 PM
    by Cavsfan  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  19. [SOLVED] NO Sound. Sound indicator shows me only "dummy output"

    Started by MK567, August 8th, 2013 01:47 PM
    alsa, pulseaudio, sound, ubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 9
    • Views: 19,308
    Last Post: August 26th, 2013 10:46 AM
    by MK567  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. Pulseaudio errors after relocating home to NFS

    Started by HomeOnThePlains, August 4th, 2013 02:19 PM
    nfs, pulseaudio
    • Replies: 8
    • Views: 1,153
    Last Post: August 7th, 2013 01:31 PM
    by HomeOnThePlains  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  21. I'm having some of the weirdest problems with my sound...

    Started by impinball, August 4th, 2013 02:41 AM
    13.04, pulseaudio, sound, sound levels
    • Replies: 8
    • Views: 1,292
    Last Post: December 2nd, 2013 02:25 AM
    by digitalattorney  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  22. [all variants] No sound from Nvidia HDMI with PulseAudio

    Started by halfbeing, July 31st, 2013 10:05 PM
    hdmi, nvidia, pulseaudio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 992
    Last Post: August 1st, 2013 02:26 AM
    by halfbeing  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. [SOLVED] pulseaudio not registering signal from Built-in Audio Analog Stereo (no projectM)

    Started by anoe, July 7th, 2013 07:42 AM
    conexant, projectm, pulseaudio
    • Replies: 1
    • Views: 1,206
    Last Post: September 9th, 2013 09:01 AM
    by anoe  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  24. [kubuntu] Upgrade to 12.10 borked sound and pulseaudio

    Started by trumpeteersman, June 27th, 2013 09:58 AM
    alsa, phonon, pulseaudio, sound 12.10 1 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 1,276
    Last Post: August 12th, 2013 07:54 AM
    by trumpeteersman  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  25. [lubuntu] No sound on Laptop HP Compaq 6735s ?

    Started by Fred Le Rouge, June 22nd, 2013 11:50 AM
    alsa, card, pulseaudio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 673
    Last Post: July 3rd, 2013 04:18 PM
    by Fred Le Rouge  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

Results 51 to 75 of 890
Page 3 of 36 1 2 3 4 5 6